سرهنگ عابدی معاون آموزش راهور ناجا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: متاسفانه در اجرای طرحهای راهنمایی و رانندگی در جهت رسیدن به استانداردهای جهانی، پلیس یکطرفه گام بر می دارد و اگر مردم می خواهند به نقطه مطلوب برسیم باید همگام با پلیس پیش روند و جهانی فکر کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ما با مشکل فرهنگی روبرو هستیم و برای اجرای قوانین نیاز به شرطی شدن مردم داریم. یعنی طرح های ارائه شده خیلی سریع در میان مردم تکرار و بصورت عادت در آید.
سرهنگ عابدی خاطرنشان کرد: نقطه مطلوب زمانی است که اگر در نیمه شب راننده ای با چراغ قرمز روبرو شد از حرکت بایستد و پشت چراغ قرمز توقف کند. اما الان فرهنگ ما این اجازه را نمی دهد. چرا که ما معتقدیم وقت طلاست و برای سرعت بخشیدن به امور ، قوانین را براحتی زیر پا می گذاریم .
معاون آموزش پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه راهنمایی و رانندگی برای رسیدن به نقطه مطلوب طرحهای خود را بر اساس اولویت ارائه می دهد، خاطرنشان کرد: ما در اجرای طرح بستن کمربند و حرکت بین خطوط سه سال وقت گذاشتیم و با توجه به تاکیدات مستمر ما این طرح با استقبال 75 تا 80 درصد مردم مواجه شد و برای رسیدن به نقطه تعالی به 5/1 تا 2 سال دیگر زمان نیاز است و در یک تناسب ساده براحتی قابل درک است که رسیدن به استانداردهای جهانی با روند کنونی 20 تا 25 سال زمان نیاز خواهد داشت.
نظر شما