۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰

در نامه ای مطرح شد؛

در خواست اساتید از نمایندگان برای حمایت از طرح همسان سازی حقوق

در خواست اساتید از نمایندگان برای حمایت از طرح همسان سازی حقوق

تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور در نامه‌ای خواستار حمایت نمایندگان در صحن مجلس از طرح همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی وزارت علوم با غیر بالینی وزارت بهداشت شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور در نامه‌ای با تقدیر از اقدام اعضای کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در تصویب طرح همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی وزارت علوم با هیأت علمی غیر بالینی وزارت بهداشت، خواستار حمایت اعضای شورای نگهبان و نمایندگان در صحن علنی مجلس از این طرح شدند متن این نامه به شرح زیر است:

متأسفانه چند سالی اعضای هیأت علمی وزارت علوم افزایش حقوق ناچیزی داشته‌اند، از سوی دیگر اعضای هیأت علمی هم رشته با اعضای هیأت علمی وزارت علوم در وزارت بهداشت حدود ۸۰ درصد دریافتی بالاتر دارند.

همین مساله موجب شد تا در چند روز اخیر مساله همسان سازی حقوق اعضای هیأت وزارت علوم با غیر بالینی وزارت بهداشت در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تصویب شود.

با توجه به اینکه عدم توجه به وضعیت معیشتی اساتید پیامدهایی چون مهاجرت اساتید؛ رکود علمی کشور و در نهایت بی میلی جوانان به علم و دانش را در پی خواهد داشت و این پیامدها با آرمان‌های انقلاب اسلامی در تضاد است.

اقدام نمایندگان کمیسیون تلفیق اقدامی شایسته و بجا بوده و قابل تقدیر است. با توجه به اینکه طرح همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی وزارت علوم با غیر بالینی وزارت بهداشت چند روز آینده برای رأی گیری به صحن علنی مجلس خواهد رفت و پس از تأیید در صحن نیز لازم است اعضای محترم شورای نگهبان آن را تأیید کنند.

امیدواریم هم نمایندگان در صحن علنی و هم اعضای شورای نگهبان از این مساله حمایت کرده و از این طریق به اعتلای علمی کشور و رشد آرمان‌های انقلاب اسلامی کمک کنند.

کد خبر 5150256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمدی GB ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
      47 7
      با سپاس فراوان از خبرگزاری مهر که دغدغه اعضای هیات علمی را انعکاس می‌دهند
    • Aa IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
      52 4
      صد در صد موافق همسان سازی حقوق اساتید دو وزارت علوم و بهداشت هستم. خداوکیلی این بی عدالتی نیست مثلا یک استاد معارف اسلامی یا ادبیات فارسی یا ریاضی، فیزیک ،شیمی و ... در وزارت علوم مثلا ۷ میلیون بگیره و وزارت بهداشت همون رشته با همون پایه مثلا ۱۴ میلیون. آخه این جه عدالتیه؟؟؟
    • علی IR ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
      39 2
      انشاءالله آن بزرگان نیز طرفدار پرچم علم خواهند بود چنانکه اعضای کمیسیون تلفیق کرامتشان را نشان دادند.
    • IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
      40 2
      با سلام این بار به دور از هیاهو و حرکات پوپولیستی، تصمیمی عاقلانه بگیرید و موجب تشدید سونامی مهاجرت نخبگان نشوید. واقعا حقوق ۲۰۰ دلاری برای یک استادیار دانشگاه!!!! یعنی فاجعه. چه کسی باید نیروهای متخصص را برای تحقق اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان تربیت کند؟ چه کسی باید برای کشور افتخار علمی بیافریند؟
    • احمد ولی زاده IR ۲۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
      34 2
      با سلام و تشکر از خبرگزاری محترم مهر از رای نمایندگان محترم کمیسیون تلفیق بسیار ممنون و سپاسگذارم چون معیشت اساتید مخصوصا اساتید جوان واقعا سخت است نمایندگان محترم مجلس لطفا اساتید وزارت عتف را دریابید
    • علی IR ۲۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
      35 2
      متاسفانه به دلیل اوضاع نابسامان بودجه در دانشگاها چند دهه دیگر با کمبود متخصص روبه رو خواهیم بود. به دانشجو می گی درس بخوان میگه مگر اساتید درس خواندن به کجا رسیدن
    • محقق IR ۰۱:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      12 0
      به نظر میرسه باید برای معیشت اعضایرهیات علمی در شهرهای بزرگ فکری کرد. کلا جایگاه و شخصیتشون دچار خدشه شده و با حقوق ۷ و ۸ م تومانی بعد از ۳۰ سال درس خواندن؛ حقشون بیش از اینه.
    • خواننده خبر IR ۰۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      8 0
      نظر به اینکه فعالیت اعضای هیات علمی بین المللی است و برای ارتق و ارزیابی باید انتشارات برجسته در مجلات خارجی داشته باشند؛ حقوق آن ها بین المللی حساب شود مثلا استادیار در دنیار حدود ۴۰۰۰ یورو و دانشیار ۵۰۰۰ و استاد ۸۰۰۰ یورو. حالا برای شروع نصفش پرداخت شود.
    • توكل IR ۰۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      10 2
      سلام استادي بعد از گذراندن كنكور هاي مختلف ، مراحل سخت گزينش بعد از سن ٣٠ حقوق بگير ميشود ولله اين حق بسيار ناچيز است، همه جاي دنيا اساتيد بالاترين حقوق را دارند ، خواسته زيادي نيست كه حداقل با حقوق همكارانشان در داخل كشور يكي شوند.
    • حسین امیرکبیر IR ۰۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      11 2
      سلام امیدوارم مجلس انقلابی به وضع معیشتی اساتید وزارت علوم توجه کند. زندگی با این حقوق در تهران و مراکز شهرستان بسیار سخته خدا قوت
    • IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      15 3
      با سلام. وقتی خودم پس از سی سال درس خواندن و کار طاقت فرسای پژوهش نمی توانم زندگی ام را اداره کنم دانشجو را چرا گول بزنم بهش میگم.برو دنبال کار دیگری جز درس خواندن. مگر از لحاظ مالی تامین باشی
    • بابک IR ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      11 3
      سلام نمی دانم مملکتم چقدر به پای من هزینه کرده تا استاد دانشگاه شوم. قطع 26 سال درس خواندن هزینه زیادی داشته است. اما الان نمی دانم چرا کاری می کنند که هر روز بین رفتن و ماندن گیر کنم. بمانم با چه انگیزه ای بروم وجدانم اجازه نمی دهد نمی دانم. ما داریم با سرمایه هایمان چه می کنیم.حتی در پاکستان هم...
    • IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      12 3
      امید وارم که نمایندگان محترم مجلس با حسن توجه ، همسان سازی را تصویب نمایند که دیگر شاهد مهاجرت عزیزان اساتید بعلت مشکلات معیشتی به خارج از کشور نباشیم.
    • کمال حاج محمدنیا IR ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      12 2
      با سلام. کاملا موافق همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی وزارتین علوم و بهداشت هستم. سپاس
    • IR ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۱
      7 24
      با سلام خدا کنه قانون همسان سازی در وزارت علوم شامل هیات علمی ها و کارکنان باشد نه فقط هیات علمی ها چرا که تبعیض است و اگر فقط شامل هیات علمی باشد انشاالله در صحن مجلس رای نخواهد اورد
      • جواد IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
        3 2
        با سلام. واقعا متاسفام برای این عزیزی که این کامنت رو گذاشته....یاد اون حکایت افتادم که شخصی به غلامش دستور داد سرش رو بریده و تو خانه همسایه بیندازد چون ازش خوشش نمیومد و دوستداشت محکوک به مرگ بشه.... آخه بزرگوار تو خودت برو حقت رو بگیر...اگه اساتید دارن زحمت میکشن و میخان حقشون رو بگیرن...شما کارم
    • نام IR ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
      1 5
      موارد که در درخواست آمده کذب محض است ، نتایج کار هیات علمی شده پراید ، فقر و....
    • دانا IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
      3 7
      فقط به فکر خودشان هستن، پس کارکنان چی ! کمترین حقوق کارکنان دارن ، در واقع هیات علمی ها علاوه بر حقوق ماهیانه ، حق التدریس ( واقعا باید حذف بشه) حق رساله ، تدریس در دانشگاه های دیگر و... انجام میدن ،،،،،
    • علوي IR ۱۹:۳۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۲
      2 9
      اين حركات پوپوليستي و مظلوم نمايي از قشر هيات علمي بعيد بود!!!؟؟؟ اولا؛ ساعات كاري اساتيد وزارت بيشتر بيشتر از ساعات كاري وزارت علوم است. ثانيا؛ اگر واقعا در درخواستتون محق هستيد با دلايل و مستندات كافي بدون اينكه خودتون را به اين وزارت و اون وزارت مقايسه كنيد درخواست افزايش حقوق بدهيد.
      • IR ۰۱:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۳
        5 0
        برادر عزیز صحبت تبعیض هست مقایسه یعنی چه؟! این تبعیض باید برطرف بشه البته در فضای بدور از جنجال. دولت ردیف این بودجه را داده نمایندگان محترم هم تایید کردن، الان وضعیت تبعیض طوری شده که یک استاد زبان انگلیسی در وزارت بهداشت چند میلیون بیشتر از علوم میگیره و همه چیزش هم برابر هست
    • محمد IR ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۳
      2 1
      وقتی گفته می شودکه ما تولید علم داریم و با کل دانشگاه های دنیا مقایسه می شویمف حتما باید حقوق هیات علمی و مزایایی که به دانشجویان پرداخت می شود در تراز دانشگاه های خوب دنیا باشدنه اینکه حقوق یک استاد تمام دانشگاه تهران اندازه یارانه یک نوزاد در کانادا هم نباشد. خوب این استاد با چه منطقی باید بماند..