عبدالله محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برگزاری این اردوها تا پایان سال ادامه دارد اما مرحله تابستانی آن فقط تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: باهمکاری بخشداری مرکزی موقعیت فرهنگی و فیزیکی روستاها قبل از اعزام کاروان ها شناسایی شده است.
محمدی خاطرنشان کرد: در این کاروان ها 800 نفره هستند و حداقل به 120 هزار نفر در روستاهای خدمات مربوط به حوزه کاری هلال احمر را ارائه می دهند.
وی یادآور شد: امسال کاروان های جهادی به روستاهای اسفراین، شیروان و بجنورد و در برنامه های بعدی به مانه و سملقان اعزام می شوند.
این مسئول ادامه داد: هر کاروان در هر روستا با همکاری شورای روستا و سایر دستگاه ها کلاس های آموزش امداد و کمک های اولیه به مدت هشت ساعت برای عموم برگزار می کند.
وی عنوان کرد: در کنار اردوهای آموزشی با توجه به شرایط روستاها پروژه های اطلاع رسانی دیگری نظیر پیشگیری و درمان اعتیاد نیز اجرا خواهد شد.
محمدی توزیع اقلام بهداشتی و آموزش بهداشتی را از دیگر ماموریت های اردوهای جهادی ذکرکرد و افزود: اجرای پروژه های زیست محیطی با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست نیز از دیگر برنامه های این اردوها در سطح روستاهاست .
به گفته وی، تجهیز کتابخانه های روستایی در مدارس و مساجد، تاسیس کتابخانه، فراهم آوردن امکانات ورزشی به صورت محدود، ارائه خدمات حمایتی به تعداد اندکی از خانواده های محروم روستایی نظیر اهدا موادغذایی و لوازم التحریر، دیدار با خانواده های شهداو ایثار گران، اعضای شوراها و ریش سفیدان روستاها، مرمت اماکن زیارتی باهمکاری دستگاه ها در روستاها نظیر مساجد و کتابخانه ها را از دیگر اهداف برگزاری این اردوها معرفی کرد.
نظر شما