مدیر صدا و سیما خراسان رضوی افزود: "در مجموع شبکههای استانی باید نیاز شبکههای ملی را تامین کنند. در این باره سیمای استان خراسان رضوی یکی از شبکههای مطرح است که میزان برنامههای آن در شبکههای سراسری بالاست. برنامهها هم در تمام قالبها از شبکههای سراسری پخش شده است. سال 85 فیلمهای بلند و کوتاه داستانی، مستندهای قوی و نماهنگهایی با محوریت پیامبر اعظم (ص) برگرفته از فولکلورهای محلی تولید کردیم و از شبکههای سراسری پخش شد."
وی خاطرنشان ساخت: "امسال هم خراسان رضوی حداقل پنج فیلم سینمایی میسازد. تا کنون دو فیلمنامه تصویب شده و در مرحله اجراست و مابقی فیلمنامهها نیز در حال بررسی است. در دو تا سه سال اخیر رویکرد شبکههای استانی تغییر کرده و موضوعات، لهجه و ... بومی است. زمانی هم میتوانیم بگوییم کار بومی است که فرهنگ، لباس، گویش، موضوع، بازیگران، عوامل تولید و حتی نویسنده بومی باشد."
موسوی مقدم درباره تقویت فرستندهها در خراسان رضوی گفت: "بخش عمده جغرافیای خراسان رضوی یک یا دو شبکه را دریافت میکند. عمده مشکلات ما مربوط به روستاهای کوچک صعبالعبور است که نصب فرستندهها در آ> توجیه اقتصادی و فرهنگی ندارد، اما طرح ایجاد شبکه کابلی را دادهایم که از طریق آن میتوان هر شش شبکه را دریافت کرد. امیدوارم ظرف دو تا سه سال آینده کل خراسان رضوی، حتی روستاهای کمتر از 50 خانوار هم تحت پوشش شبکههای سراسری قرار بگیرند."
نظر شما