۲۰ تیر ۱۳۸۶، ۱۰:۴۷

تجاهل رژیم اسرائیل نسبت به غیر مشروع بودن ساخت دیوار حائل

تجاهل رژیم اسرائیل نسبت به غیر مشروع بودن ساخت دیوار حائل

در گزارشهای سازمان ملل متحد آمده است: رژیم اشغالگر اسرائیل با ساخت دیوار حائل در کرانه باختری قصد جداسازی قدس شرقی از دیگر قسمتهای این شهر را دارد و ضمن اینکه نسبت به غیر مشروع و غیر قانونی بودن این طرح بی اعتناست، اظهار تجاهل نیز می کند .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مسلم نیوز، سازمان ملل متحد روز دوشنبه 18 تیر ماه گزارشهایی ارائه کرده که طی آن دیواری که از سوی رژیم غاصب اسرائیل در کرانه باختری ساخته می شود را عاملی برای جدایی قدس شرقی از دیگر قسمتهای آن اعلام کرده است .

در گزارشهای ارائه شده از دفتر سازمان ملل متحد اعلام شده است: اسرائیل ساخت بیش از نیمی از دیوار که طول آن به 720 کیلومتر می رسد را به پایان رسانده است. ساخت این دیوار از سال 2003 آغاز شده و 80 درصد کار به پایان رسیده و بقیه آن در حال تکمیل شدن است. 

این گزارشها می افزاید: تکمیل دیوار حائل علاوه بر جدایی کرانه باختری از قدس، تبعات منفی دیگری نیز در پی دارد که فلسطینیان نمی توانند در مدارس حضور یافته و یا از مراکز بهداشتی استفاده کنند.

اسرائیل تدابیر لازمی را برای اجرای فعالیتهای خود در نظر گرفته که تنها به 40 درصد از کشاورزان فلسطینی که به زراعت زمینهای زراعی نیاز دارند اجازه می دهند به آن سوی دیوار حائل رفت و آمد کنند.

در این گزارش آمده است که رژیم اشغالگر اسرائیل دیوار دیگری در نزدیکی شهر بیت لحم در کرانه باختری می سازد که بیت لحم را از قدس جدا می کند. حتی این رژیم از دادگاه عدالت بین المللی که به منظور جلوگیری از ساخت این دیوار در سال 2004 تشکیل شد و این طرح را غیر مشروع و غیر قانونی خواند، اظهار تجاهل می کند. 

کد خبر 515872

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha