به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم که قرار بود از ساعت 20 در آکادمی ملی المپیک برگزار شود با یک ساعت تاخیر و نواختن سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران در حضور رئیس جمهور آغاز شد.
سومین مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ملی ورزش کشور با اجرای برنامه های ورزشی توسط گروه ورزش باستانی و گروهی از چوخه کاران نوجوان آغاز شد و پس از آن مسئولان ورزش و رئیس جمهور به ایراد سخنرانی پرداختند.
دراین مراسم علاوه بر دکترمحمود احمدی نژاد ، مهندس محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی، دکتر رضا قراخانلو رئیس کمیته ملی المپیک، معاونان ، روسای فدراسیون ها، ورزشکاران و قهرمانان رشته های مختلف ورزشی حضور داشتند که قهرمانان و مدال آوران سال 1385 جوایز خود را از دستان ریاست جمهوری دریافت کردند.
دراین مراسم فدراسیونهای کشتی، کاراته و تکواندو به عنوان فدراسیونهای برترمعرفی شدند ضمن اینکه فدراسیون جانبازان و معلولین نیز بطور ویژه مورد تقدیر قرار گرفت .
گفتنی است قهرمانان جانباز و معلول درسال 1385 بسیارخوش درخشیدند و درمیادین جهانی رشته های دوومیدانی، والیبال نشسته ، وزنه برداری و تیراندازی مدالهای رنگارنگ بسیاری بدست آوردند. اوج این درخشش درمسابقات آسیایی مالزی بود که کاروان ورزشی جانبازان و معلولین در رشته های فوتبال، بسکتبال با ویلچر، تنیس با ویلچر، والیبال نشسته ، جودونابینایان، شنا ، تنیس روی میز، دوومیدانی ، وزنه برداری، بوچیا، تیراندازی باکمان، تیراندازی با کلت و تپانچه ، تنیس روی میز و ... 105 مدال رنگارنگ را نصیب میهن اسلامی و عنوان پنجمی را به ارمغان آوردند.
نظر شما