علی اکبر جوانفکر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: نقد یعنی شناسایی سره از ناسره است که مستلزم شناخت و آگاهی کافی است تا بتوانیم نقد سازنده ای داشته باشیم.
وی، انتقاد را موجب پویایی و حرکت رو به جلوی هر جامعه توصیف کرد و گفت: نقد و نقادی در جامعه باید نهادینه شودتا باعث شکوفایی آن جامعه شود.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور ادامه داد: همیشه قدردان کسی هستیم که ما را مورد نقد قرار می دهد، یافتن اشکالات و برجسته کردن ضعف ها همراه با بیان نقاط مثبت، باعث پیشرفت خواهد بود.
جوانفکر، نقد سازنده را نقدی دانست که از سر اندیشه، رفع اشکال، جهت گیری مثبت و ارائه راهکار باشد و ادامه داد: آنچه به نام نقد مطرح می شود نباید تخریب کننده باشد، ناسزاگویی را نمی توان نقادی توصیف کرد، ما باید یک سری اصول را برای انتقادات خود در نظر بگیریم.
مشاور رسانه ای رئیس جمهو گفت: منتقد باید تلاش کند تا خود نیز نقد پذیر باشد، کسی که نقد می کند باید اجازه دهد که دیگران نیز نقد و گفتار اورا مورد نقد قرار دهند، ما باید به لحاظ فرهنگی ضعفی را که در این مقوله داریم، برطرف کنیم.
این روزنامه نگار، افزود: متاسفانه برخی رسانه ها در موضوعاتی به نقد بسنده نمی کنند و دشنام می گویند ، ولی با این حال ما نقدها را میشنویم، اظهاراتی را که با فضای جامعه تناسبی ندارد را نیز می شنویم ولی متاسفانه برخی اظهار نظرهای مخرب همچنان ادامه دارد.
مشاوررسانه ای رئیس جمهور خاطر نشان کرد: رویکرد تخریب و نسبت دروغ به دولت نهم، آثار سوئی برای جامعه در بر خواهد داشت و ما از یک موضع نصیحت گرایانه ، خواسته ایم که این روش که در برخی رسانه ها وجود دارد، کنار گذاشته شود.
نظر شما