مجید محمودی بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آزمایشگاه غذا و دارو به عنوان یکی از قدیمیترین و تخصصیترین آزمایشگاههای اداره کل آزمایشگاهها مرجع کنترل غذا و دارو است که کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآوردههای غذایی و آشامیدنی را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه آزمایشگاه معاونت غذا و دارو با بهرهگیری از تکنیکهای پیشرفته و با استفاده از فنون پردازش اطلاعات مواد مختلف را مورد آزمایش قرار میدهد، افزود: این آزمایشگاه مواد غذایی و آشامیدنی را از نظر وجود آلایندهها، بقایای داروهای دامی، سموم کشاورزی و افزودنیها بررسی و کنترل میکند، ارائه نتایج معتبر، شفافیت و قابلیت ردیابی از اهداف اصلی این آزمایشگاه است.
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه نمونههای آزمایشگاهی در سال گذشته از سوی ۱۴ شبکه بهداشتی، مدیریت دارو و مراکز انتظامی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی به این آزمایشگاه ارسال شده است، گفت: در مدت مذکور یازده هزار و ۶۲۰ آزمون بر روی نمونههای ارسالی به این آزمایشگاه انجام شده که به طور میانگین روی هر نمونه ۳/۷ آزمون انجام شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته سه هزار و ۲۳۳ نمونه مواد غذایی در آزمایشگاه کنترل و ارزیابی غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بررسی شد.
محمودی با تاکید بر اینکه از مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی و فروشگاههای زنجیرهای در استان کرمانشاه به صورت مستمر نمونه برداری انجام میشود، خاطرنشان کرد: از اواخر بهمن ماه سال ۹۸ با شیوع کرونا روش آزمون دستگاهی، برای سنجش محلولهای ضدعفونی کننده بر اساس استانداردهای غذا و دارو در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شد.
وی با تاکید بر اینکه بخش زیادی از مواد ضدعفونی کننده توزیع شده در ایام کرونا در استان کرمانشاه با استانداردهای غذا و دارو مطابقت داشته است، افزود: در صورت عدم انطباق استانداردها در محصولات تولیدی این موضوع در مرحله اول به تولید کننده اطلاع داده میشود، اگر تولید کننده عدم انطباق را اصلاح نکند در مراحل مختلف پیگیری و در نهایت به مراجع قضائی معرفی میشود.
نظر شما