دکتر محمد نقی ایمانی در گفتگو با خبرنگارمهردرباره علت جذاب نبودن درس ریاضی برای بسیاری از دانش آموزان پایه های مختلف تحصیلی افزود : هرمفهومی که با ساختارذهنی افراد منطبق نباشد جذابیت خود را از دست می دهد .
این متخصص مدیریت آموزشی تاکید کرد : اگرقرارباشد دانش آموزان ریاضیات را مانند ادبیات حفظ کنند هیچ گاه از این درس لذت نخواهند برد .
استادیارمدیریت آموزشی گفت : ساختار ذهنی انسان ها در سن7 سالگی با مکان، در8 سالگی با زمان و در 11 سالگی با مفاهیم انتذاعی آشنا می شود.
ایمانی ادامه داد : اگرقرار باشد مثلا مفهومی مانند مثلثات را از سنین 5 سالگی به دانش آموزان بیاموزیم، کودک به دلیل نداشتن درک درست ازاین بخش ریاضیات ، برای همیشه از این درس تنفر خواهد داشت .
متخصص مدیریت آموزشی یاد آورشد : معلمان پایه های ابتدایی مهم ترین عامل ایجاد انگیزه آموختن دروس مختلف هستند .
وی افزود : اگر معلمان دراین سنین به جای بازی با ریاضی ، سخت گیری و روش های خشک را در پیش بگیرند به طور قطع بچه ها برای همیشه از نام ریاضی فراری می شوند .
استادیارمدیریت آموزشی خاطرنشان ساخت : برای بازی با ریاضی باید محتوای کتب درسی و روش های تدریس معلمان از روش های سنتی فاصله گرفته و به شیوه های نوین نزدیک شود که این تغییر به برنامه ای 15 تا 20 ساله نیازدارد.
نظر شما