به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه برق ایران، محمد بهزاد با بیان این که این نیروگاه در 6 واحد 159 مگاواتی در حال ساخت است، افزود: با راه اندازی واحد دوم این نیروگاه که با همکاری و تلاش های شبانه روزی سرمایه گذار، مشاور و همه دست اندرکاران طرح صورت گرفت، پایداری شبکه برق استان خراسان رضوی و شبکه سراسری برق کشور افزایش یافت.
بهزاد راه اندازی این نیروگاه را در فصل پیک مصرف برق با اهمیت ارزیابی کرد و گفت: نیروگاه خصوصی فردوسی از جمله پروژه هایی است که زمینه های توسعه این استان را بیش از پیش فراهم خواهد کرد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذار این نیروگاه شرکت مپنا می باشد، اظهار داشت: در این نیروگاه از توربین های نوعV94/2A که تکنولوژی ساخت آن در داخل وجود دارد استفاده شده است.
مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران، تامین بخشی از نیاز برق شبکه سراسری و منطقه، استفاده از توانمندی های موجود در کشور، تشویق و جلب مشارکت بخش خصوصی در ساخت نیروگاه و ایجاد بستر مناسب برای توسعه صنعتی و اشتغالزایی را از اهداف این طرح برشمرد و گفت: ساخت این نیروگاه از سال 83 با تحویل زمین به سرمایه گذار آغاز شد.
برپایه این گزارش؛ مدیر طرح نیروگاه خصوصی B.O.O فردوسی نیز مجموع پیشرفت این پروژه را بیش از 75 درصد عنوان کرد و افزود : در حال حاضر واحد سوم نیروگاه نیز از 72 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
عبدالامیر ماجدی نیا خاطرنشان کرد: برای راه اندازی واحد سوم این نیروگاه با جدیت تلاش می شود. ماجدی نیا درباره هزینه احداث این نیروگاه گفت: براساس پیش بینی های صورت گرفته ساخت این نیروگاه 4/3434میلیارد ریال هزینه در بر خواهد داشت.
مدیر طرح نیروگاه خصوصی فردوسی خاطرنشان کرد: همچنین به منظور ذخیره سازی سوخت مایع در این طرح 3 مخزن 20 میلیون لیتری در این نیروگاه ساخته می شود.
نظر شما