حجت الاسلام محمد عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در بحث برنامههای ماه مبارک رمضان چند عملیات در حال انجام است، یکی از این اقدامات تبلیغ نوین یا چهره به چهره است که با توجه به محدودیتهای کرونایی و محدودیتهایی که در تبلیغ سنتی داشتیم، دوستان با محوریت حوزه علمیه بحث تبلیغ چهره به چهره را در قالب یک قرارگاه منسجم در حال پیگیری هستند.
وی با بیان اینکه در حوزه مخاطب، کار تبلیغ چهره به چهره از کسبه گرفته تا اقشار مختلف و مکانهای مختلفی که تجمعات حتی کوچک وجود داشته باشد را شامل میشود، ادامه داد: قطعاً مبلغین در تبلیغ نوین از همه ظرفیتهای موجود در شرایط فعلی بهره خواهند برد و کارهای تبلیغی ماه مبارک رمضان را در قالب قرارگاه تبلیغات نوین انجام میدهند.
رئیس مجمع کانونهای فرهنگی و تبلیغی استان همدان ادامه داد: کار تبلیغ چهره به چهره در فضاهای عمومی و فضای باز با رعایت نکات و شیوه نامههای مختص خودش وجود خواهد داشت.
عسگری اظهار کرد: برنامه دیگر پویش محله همدل است که به صورت کشوری در حال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه کانونهای فرهنگی و تبلیغی هم در این پویش نقش خواهند داشت، افزود: بر اساس این پویش در هر محله یک مسئله و مشکل شناسایی میشود، دامنه مسئلههای مورد نظر پویش از آزاد کردن زندانی و تأمین افراد نیازمند تا پرداخت قرض و رفع حل مشکل جهیزیه نوعروسان را شامل میشود.
رئیس مجمع کانونهای فرهنگی و تبلیغی استان همدان حل مسائل و مشکلات هر محله بر محوریت کار مبلغین و امامان جماعات را مهمترین نکته محوری این پویش برشمرد و افزود: این یک پویش سراسری و ملی است که کانونهای فرهنگی و تبلیغی در این پوش نقش جدی خواهند داشت.
عسگری افزود: پویشهای در داخل فضای مجازی هم ایجاد شده است، مانند پویشهای ختم جمعی قرآن و پویشهای مناجات خوانی و قرائت دعای عهد به صورت جمعی در سطح استان در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه یکی از نیازهای ضروری هر اجتماعی پرداختن به معنویات آن جامعه است، افزود: اگر ما آرامش، سلامت روانی و کنترل آسیبهای اجتماعی را میخواهیم باید به تقویت بنیه معنوی جامعه بپردازیم.
رئیس مجمع کانونهای فرهنگی و تبلیغی همدان اضافه کرد: لذا تعطیلی مراکز معنوی تدبیر مناسبی برای مدیریت فضای جامعه در شرایط کرونایی نیست، ضمن اینکه ما یک سال و چند ماهی که درگیر بیماری کرونا بودهایم تجربههای موفقی در برگزاری مجالس و مراسم معنوی داریم.
عسگری بیان کرد: ما تجربه محرم، شبهای قدر و اربعین را داشتیم لذا با تدابیری با رعایت شیوه نامههای معقول و کارشناسی شده میشود مسئله را مدیریت کرد تا مجالس و محافل ما تعطیل نشود.
وی افزود: ضمن اینکه به اذعان خود کارشناسهای بهداشت، بیشترین رعایت دستورالعملهای بهداشتی در جامعه مؤمن، هیئتیها و مذهبی ما اتفاق افتاده است.
عسگری اظهار کرد: اذعان مسئولین هم این است که بیشترین سطح رعایت شیوه نامههای بهداشتی در مجامع مذهبی بوده است، لذا به شدت مخالف تعطیلی مساجد و محافل مذهبی هستیم به دلیل اینکه این محافل و مجالس مفید و لازم هستند.
وی بیان کرد: در شرایطی که وضعیت اقتصادی نامطلوب است، مردم تحت فشار روحی هستند و از این جهت قطعاً باید ما به تقویت بنیه معنوی مردم فکر کنیم.
رئیس مجمع کانونهای فرهنگی تبلیغی ادامه داد: در تصمیم گیری های ستاد کرونا حتماً کارشناسانی باید دخیل باشند که ضرورت و اهمیت مسئله دعا، نیایش و مسائل معنوی را به معنای واقعی کلمه درک کرده باشند، ما تجربه موفق همین یکسال و چند ماه گذشته را در برگزاری مراسم داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه جامعه مذهبی، جامعه مسجدی و هیئتی ما بیشترین احترام را نسبت به حل مسائل و مشکلات جامعه و بیشترین دغدغه سلامت جامعه را داشتهاند، افزود: همانطور که در انواع مشکلات و بلایای طبیعی بچههای مسجدی و هیئتی هستند که در خط مقدم قرار دارند در مسئله کرونا هم در تمام مراحل مقابله با این بیماری این جوانان مؤمن و مذهبی بودهاند که در صف اول انجام اقدامات داوطلبانه حضور دارند.
نظر شما