به گزارش خبرنگارمهر در مشهد، دکتر سید حسن علم الهدایی ظهر امروز در جریان بازید مسئولان خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز خراسان رضوی از این پارک اظهار داشت: هدایت اعطای وام ها زود بازده و اشتغالزا به سمت شرکت ها ی فناور مستقردر پارک های علم و فناوری سیاستی موثر در راستای ترویج فرهنگ اقتصاد دانش بنیان در جامعه و حمایت از شرکت های فناور و همچنین جلوگیری از تکرار اشتباهات گذشته در زمینه سیاستگذاری های اشتغالزایی محسوب می شود.
وی درخصوص صدورمجوزموسسات فناور افزود: صدور این مجوز که در آن موسسات از لحاظ علمی تایید می شوند توسط پارک های علم و فناوری انجام می شود و ثبت اختراعات در قوه قضاییه تنها بک مجوز حقوقی است که گرفتن تائیدیه علمی می تواند مکمل ثبت حقوقی اختراعات باشد.
این مسئول ادامه داد : صدور مجوز موسسه فناور تایید کننده توجیه اقتصادی طرح ها، کاربردی بودن تولید محصولات و عدم وجود مشابه برای آن محصول است.
دکترعلم الهدایی تاکید کرد: پارک های علم و فناوری مشمول قوانین معافیت های مالیاتی و گمرکی نظیر مناطق آزاد هستند که خود می تواند مهم ترین انگیزه برای حضور شرکت های نوپا (she) در این مراکز باشد.
وی خاطرنشان کرد: برای تحقق معافیت های مالیاتی شرکت های مستقرتاکنون اقداماتی صورت نگرفته است ولی به دلیل عدم همکاری برخی سازمان ها موفق به استفاده از مزیت معافیت های گمرکی برای شرکت های فناور مستقر در مراکز رشد پارک خراسان نشده ایم.
علم الهدایی با اشاره به اینکه تا کنون مجوز تاسیس 21 پارک علم و فناوری در کشور صادر شده است یادآور شد : درحال حاضر 9 پارک فعال در کشور موجود است که پارک خراسان بعد از اصفهان در رتبه دوم پارک های کشور قرار دارد.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی بیان داشت: حدود 80 موسسه فناور نوپا در مراکزرشد جامع وICT و همچنین 20 موسسه همکار که مراحل رشد خود را طی کرده اند در پارک علم وفناوری خراسان مستقر هستند و در حدود 700 شغل مبتنی بر دانایی در این مرکز ایجاد شده است .
علم الهدایی در پایان وجود پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان را در پارک علم و فناوری خراسان نقطه قوتی اعلام کرد و بیان نمود: این پژوهشکده با دارا بودن چهار آزمایشگاه صنایع غذایی و کشاورزی، شیمی، مکانیک و برق خدمات شایسته ای را به صنایع درسطح منطقه ارائه می دهد.
نظر شما