خبرگزاری مهر؛ گروه استانها: کرونا زودتر از هرجایی اماکن مذهبی و مساجد را در این یکسال و اندی تعطیل کرده بود و شبهای قدر فرصتی شد تا در زیر سایه تدابیر شدید کرونایی، بچه مذهبیها و هیئتیها، یک دل سیر برای دلتنگی هایشان اشک بریزند و ناله کنند.
همین که ستاد ملی و استانی کرونا، اجازه برپایی دوساعته آئینهای مذهبی شبهای قدر را داد، بیش از همه شیفتگان و عاشقان ولایت و امامت، خرسند شدند، پس از مدتها میتوانستند در محافل مذهبی جمع شوند و برای دلتنگی های یکساله دوران کرونایی، مویه های عاشقانه سر دهند.
قرارمان میشود ساعت ۲۱ و ۳۰ به وقت اولین شب قدر در هیئت ابوالفضلی (ع)، همه تدابیر و فاصله گذاریهای اجتماعی رعایت میشود، از زدن ماسک گرفته تا ضدعفونی دستها و فاصلههای چند متری تا مبادا بهانه به دست برخی تدبیریها داده شود.
با آنکه ماسک، نفسشان را بند آورده است، اما در زیر ماسک هم میتوان چهرههای خیس و با اشک و ناله عجین شده را به تصویر کشید. جوان معلولی که هنگام راه رفتن تعادل ندارد، به زحمت خود را به کنار ستونهای مسجد میرساند، میگوید: مدتها دلم برای حضور در مسجد و هیئت تنگ شده و امشب بهانهای است تا حال وهوای حرم و نجف را زنده کنیم.
وی که خود را محمدعلی و ۲۱ ساله معرفی میکند، ادامه میدهد: در این یکسال مردم با سختیهای زیادی دست و پنجه کردند و خیلیها غریبانه از بین ما رفتند و رخت سفر بستند و در این شب قدر آرزو و دعا میکنم، شر این بیماری از سر مردم کنده شود.
در این یکسال مردم با سختیهای زیادی دست و پنجه کردند و خیلیها غریبانه از بین ما رفتند و رخت سفر بستند و در این شب قدر آرزو و دعا میکنم، شر این بیماری از سر مردم کنده شود
وقتی نوای عجل ولیک الفرج را میشنود، دستش را روی سینهاش میگذارد، چشمها را میبندد و با دیگر هیئتیها، برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) و سلامتی روزافزون دعا میخواند.
در گوشهای مسجد، پیرمردی که حسابی دلش برای قدر و اربعین و محافل مذهبی تنگ شده، توجه ام را جلب میکند، لرزه شانههایش را میتوان دید و هق هق گریه نیازمندانه اش را شنید، میگوید: یکسالی است که دلمان برای زیارت حرم مقدس امام رضا (ع)، کربلا و عتبات عالیات و نجف تنگ شده و شبها و روزها را به امید سفر و پابوسی دوباره سپری میکنیم.
وی که خود را خادم و پیرغلام اهل بیت (ع) معرفی میکند، میگوید: سالهای قبل به راحتی در مراسمهای مذهبی و شبهای جمعه به هیئت و محافل مذهبی میرفتیم و با حضور در این محافل احساس آرامش میکردیم اما در این دوران کرونا، برپایی محافل مذهبی محدود شده است.
وی ادامه میدهد آرزوی و دعای همه مردم در این شبهای قدر تعجیل در فرج حضرت ولی عصر (عج) و رفع گرفتاریهای مؤمنین و مومنات است و امیدواریم به زودی دوران کرونایی به پایان رسد و به آسانی بتوانیم به زیارت عتبات و عالیات و مشهد مقدس برویم.
آئین قرآن به سر و دعای جوش کبیر در زیر سایه کرونا در مناطق مختلف مازندران برگزار شد و مردم عزادار و ولایتمدار مازندران نوای الغوث الغوث خلصنا من النار یارب در گوشه و کنار استان سر دادند.
آئین اولین شب قدر با رعایت پروتکلهای بهداشتی در فضای باز مساجد و اماکن مذهبی و یا شبستانها برگزار شد و مردم دیار علویان همانند عزاداران ایران اسلامی و مسلمین جهان، عاشقانه ترین دلتنگی هایشان را زمزمه کردند.
سخنرانان و وعاظ در مراسم اولین شب قدر با اشاره به مقام و منزلت امیرمومنان (ع) و شبهای قدر بر لزوم بهره گیری از فیوضات این ماه و سیره امام علی (ع) در زندگی تاکید کردند.
نظر شما