۲۴ دی ۱۳۸۲، ۱۵:۴۹

معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي در گفتگو با "مهر ":

مراكز پيشگيري ، نيمي از متقاضيان را از تصميم خود مبني بر طلاق منصرف كرد

سال گذشته 15 هزار زوج متقاضي طلاق به مراكز مداخله در طلاق و اورژانس هاي اجتماعي سازمان بهزيستي مراجعه كرده اند كه 7 هزار نفر از اين تعداد با ارائه خدمات مشاوره اي و مددكاري در اين مراكز از تصميم خود منصرف شدند .

دكتر سيد حسن علم الهدايي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت :  طلاق  يك معضل اجتماعي است كه بروز آن آسيب هاي اجتماعي همچون ، كودك آزاري ، اعتياد ، سرقت ، فحشا ف بزهكاري و فرار فرزندان از خانه را درپي خواهد داشت .

وي افزود :  در حال حاضر 70 مركز پيشگيري از طلاق در سطح كشور فعاليت مي كنند كه تا  به حال به نتايج مثبتي در اين زمينه دست يافته اند به طوريكه  متقاضيان طلاق با مراجعه به اين مراكز و مشاوره با مددكاران و پيگيري موارد اختلاف و درگيري در بسياري موارد با يكديگر سازش كرده اند .  

علم الهدايي اظهار داشت :  همچنين در 6 ماهه نخست سال جاري 10 هزار و 695 مورد در كل كشور به مراكز مداخله در طلاق مراجعه  كرده اند  كه از اين تعداد ،  خراسان با 1 هزارو  784 مورد  و استان مركزي با 1 هزارو 270 مورد بيشترين تعداد مراجعان به اين مراكز را شامل  بودند و پس از آن تهران  با 1 هزارو  87  ، بوشهر با 455 مورد ، خوزستان با 472  و زنجان با 456 مورد مراجعه  در رده هاي بعدي مراجعه به مراكز مشاوره قرار داشته اند كه در مجموع 58 هزارو 524 خدمت شامل برنامه هاي مشاوره اي  رواني ، اجتماعي و حقوقي و خانوادگي و خدمات مددكاري به  اين افراد ارائه شده است . 

معاون امور اجتماعي بهزيستي تصريح كرد : از آنجا كه راه اندازي مراكز جديد ، به پشتوانه مالي و نيروهاي متخصص و كارآمد نياز دارد ، در هر استان با توجه به نيازي كه در اين زمينه احساس مي شود ، اين مراكز افزايش خواهد يافت .

 

 

کد خبر 52068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha