۳۰ تیر ۱۳۸۶، ۱۶:۲۸

فرهنگ خود کنترلی با تکیه بر امر به معروف و نهی از منکر باید نهادینه شود

فرهنگ خود کنترلی با تکیه بر امر به معروف و نهی از منکر باید نهادینه شود

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) تاکید کرد: باید امر به معروف و نهی از منکر را در سیستم نظارتی در مدیریت کمیته امداد عملیاتی کنیم و همه نسبت به هم احساس وظیفه کنیم تا این ضرورت بعنوان یک فرهنگ پذیرفته شود .

به گزارش خبرگزاری مهر ، حسین انواری درجمع مدیران ستادی و روسای ادارات نظارت و بازرسی و نیروی انسانی این نهاد در سراسر کشور، از نیروی انسانی و نظارت و بازرسی بعنوان دو رکن اصلی خدمت به محرومان نیازمندان نام برد و افزود بالاترین سرمایه کمیته امداد امام خمینی (ره) نیروی انسانی متعهد و خدوم آن است و تضمین کننده صحت عملیات این نیروها و خدمات و حمایتهای این نهاد نیز بازرسی و کنترل است.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: تمامی تلاش ما بر این است که بتوانیم نیاز نیازمندان را بشناسیم و آن را تامین کنیم و در نهایت رضایت مددجویان را کسب کنیم زیرا اگر در مخاطبین خود رضایت ایجاد نکنیم خدمتی انجام نداده ایم .

وی افزود: باید طوری برنامه ریزی کنیم که نیروها همزمان با انجام کار و ارائه خدمت رشد کنند و همراه با کار احساس عزت کنند لذا باید موانع موجود در این راه را شناخت و نسبت به رفع این موانع اقدام کرد.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) ، سند چشم انداز بیست ساله - برنامه پنجساله چهارم و سیاستهای اجرایی آن نهاد را که از سوی شورای مرکزی تنظیم و تدوین شده است محور تحولات و برنامه ریزیهای جاری دانست و تصریح کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) به مرز 30 سالگی رسیده است و یقینا در این سالها تعدادی از نیروهای با تجربه به مرز بازنشستگی و فراغت از خدمت خواهند رسید، لذا باید برنامه ای تنظیم شود تا از ذخیره این نیروها که از غلیظ ترین تجربه ها در سالهای اولیه انقلاب اسلامی و کمیته امداد برخوردار هستند به نحو شایسته در برنامه ریزی و امدد رسانی به نیازمندان استفاده شود.

انواری ، تنظیم نظام عزل و نصب با محوریت شایسته سالاری ، آموزش تخصصی بدو ورود و آموزش حین خدمت و طراحی متدی که نیروها را در هر زمان به جانب رشد هدایت کند را از جمله برنامه های در دست اجرای این نهاد اعلام کرد.

وی تاکید کرد: طرح طبقه بندی مشاغل ، نظام تشویق و تنبه ، مسائل رفاهی کارکنان ، سیستم حقوق و دستمزد باید مورد  بازنگری و دقت و توجه جدی قرار گیرد.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی با تشریح ضرورت بازرسی در انجام وظیفه و ارائه خدمت از سوی کارکنان گفت: بازرسی به هیچ عنوان نباید در اجرا دخالت کند، زیرا اصل بازرسی نظارت بر اجراست و اگر بازرس خود مجری باشد نقض غرض است.

انواری بازرسی را منحصر به پیگیری نکات منفی نداست و افزود: در بازرسی باید نقاط قوت و نیروهای مستعد وخلاق نیز مورد توجه قرار گیرند و ملاکهای مناسبی جهت سوق نیروها به جانب بهبود و تعالی تعریف شود تا زمینه رشد نیروها در سایه نظارت و بازرسی فراهم گردد.

شایان ذکر است ، گردهمایی مدیران کل ستادی ، روسای ادارات نظارت و بازرسی و نیروی انسانی کمیته های امداد امام خمینی (ره)سراسر کشور به مدت یک روز در تهران برگزار شد.

کد خبر 521293

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha