به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن آصفری ظهر شنبه در نشست هم اندیشی و بصیرت افزایی انتخاباتی با بیان اینکه دکترین پایه فعالیتهای هستهای جمهوری اسلامی راهبردها و فرمان مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی به برکت هدایتهای مقام معظم رهبری و توانمندیهای جوانان متخصص و انقلابی به پیشرفتهای قابل توجهی دست پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت در حوزه هستهای در طول این سالها از فراز و نشیبهای زیادی برخوردار بوده است، گفت: روند مذاکرات در جمهوری اسلامی نباید سلیقهای باشد و با تغییر دولتها تغییر روشها صورت پذیرد چراکه نتیجه مذاکرات و روند آن باید به عزت و سربلندی ملت ایران و حفظ منافع ملی ختم شود.
رئیس جمهور با حضور نمایندگان مجلس در روند مذاکرات هستهای کاملاً مخالف بود
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حضور نمایندگان مجلس در روند مذاکرات هستهای یک الزام بود که بارها توسط مجلس به تیم مذاکره کننده گوشزد شد و شخص وزیر امور خارجه خود موافق این کار بود اما شخص رئیس جمهور کاملاً مخالف بود. دلیل مخالفت هم این بود که اگر در مذاکرات فتح الفتوحی به دست آمد آن را تنها به نام دولت ثبت کنند.
آصفری عنوان کرد: راه اندازی مجدد فعالیتهای هستهای که نمونه آن پیشرفت بالای ۷۰ درصدی راکتور اراک بسیار دشوار است اما میتواند بخشی از ضرر و زیانهای تحمیلی به کشور را جبران کند.
وی تاکید کرد: امروز جلوگیری از فرسایشی شدن مذاکرات و گره زدن آن به انتخابات یک مسئله مهم است که بارها مقام معظم رهبری و مجلس شورای اسلامی هشدار دادهاند چراکه دولت با این اقدام بار دیگر به دنبال فریب مردم بود. ضمن اینکه دولت تدبیر و امید به هیچکدام از وعدههای خود عمل نکرد که نمونههای آن در بازگرداندن ارزش پول ملی و اعتبار گذرنامهها بود که امروز بی سابقه ترین تورم و تحریم وزیر امورخارجه حاکی از عملیاتی نشدن وعدههای دولت دارد.
بیش از هزار و ۶۰۰ تحریم علیه ایران وضع شده است
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از هزار و ۶۰۰ تحریم علیه ایران وضع شده که هزار و ۱۰۰ مورد آن مربوط به شخصیتها و ۵۰۰ مورد آن مربوط به سازمانها، نهادها، شرکتها و مجموعهها است که طرف مقابل حاضر به لغو اکثر آنها به جز ۱۰۰ تحریم اصلی که مربوط به تحریمهای بانکی، شده است.
آصفری ادامه داد: طرف مقابل برای رفع ۱۰۰ تحریم اساسی که عمدتاً بانکی و مالی هستند به دنبال نتیجه انتخابات ۲۸ خرداد است و میخواهد ببیند دولت آینده چه دولتی خواهد بود تا بتواند روش خود را تغییر دهد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت انتخابات پیش رو گفت: شورای نگهبان فصل الخطاب انتخابات است و همه باید به نظر شورا احترام بگذارند و مشارکت گسترده در انتخابات سرنوشت ساز است و همه باید با سلایق مختلف در این انتخابات شرکت کنند.
نظر شما