به گزارش خبرنگار "مهر" سمندر از پيشكسوتان رشته كاراته، عضو كميته بررسي سبكهاي رزمي در سازمان تربيت بدني و مسوول سازمان سبكهاي فدراسيون كاراته و نايب رييس سبك شيتوكاي به عنوان يكي از چهار سبك اصلي و تاثيرگذار در تيم ملي و داراي كمربند سياه دان 6 از فدراسيون كاراته ايران و جهان است.
عليرضا سمندر در گفتگوي كوتاه با اشاره به تخصصي بودن اداره ورزشهاي رزمي از ساماندهي و انسجام جدي سبكها و اعتبار بخشيدن به احكام سبكي به عنوان تمرين برنامه ها و ضرورتهاي اين فدراسيون نام برد.
نايب رييس فدراسيون كاراته با تاكيد بر خواست سازمان تربيت بدني و اعضاي كميته بررسي سبكهاي رزمي ، تحقيق و مطالعه و انجام كار كارشناسي را با رعايت اصول و قواعد خاص لازمه رسميت يافتن سبكها دانست و گفت : فرض كنيم هر فدراسيون بيش از 10 پيش كسوت رده بالا را در دل خود جاي داده باشد و هر كدام تقاضاي ارائه يك سبك داشته باشند در اين صورت مي بينيم مهار اين مجموعه در آينده مشكل خواهد بود و اين در حالي است كه اين روال ادامه خواهد يافت.
عليرضا سمندر ادامه داد: براي كمك به اين مجموعه از هيچ كاري دريغ نخواهم كرد و اميدوارم مسوولين سازمان تربيت بدني در اين مورد كه حساسيت ها و ظرايف خاص خود را دارد با بينش كافي و بدور از عجله تصميم گيري كنند.
وي در پايان با اظهار اميدواري از آينده فدراسيون ورزشهاي رزمي گفت: آرزو دارم هر كسي در مسند رياست اين فدراسيون قرار گرفت با دلسوزي به امور رزمي كاران كه جمعيت قابل توجهي را تشكيل مي دهند بپردازد و به گونه اي عمل شود كه باعث دلسردي در ميان ورزشكاران اين رشته ها نشوند چرا كه زحمات زيادي را در راه اعتلاء آنها كشيده اند.
نايب رييس فدراسيون كاراته در گفتگو با "مهر" :
شناسايي سبك ها نياز به كار كارشناسي دارد
ذر پي استعفاي الياس حضرتي رييس فدراسيون ورزشهاي رزمي، عليرضا سمندر نايب رييس فدراسيون كاراته از پذيرفتن مسووليت اين فدراسيون استقبال كرد.
کد خبر 52242
نظر شما