۱ مرداد ۱۳۸۶، ۹:۴۵

رئیس مجلس شورای اسلامی(1):

آموزش و پرورش وسیع ترین فصل مشترک حکومت و مردم است

آموزش و پرورش وسیع ترین فصل مشترک حکومت و مردم است

غلامعلی حداد عادل، آموزش و پرورش را وسیع ترین فصل مشترک حکومت و مردم دانست و گفت: بالاترین انتظار ملت از دستگاه تعلیم و تربیت آن است که مسئولان آموزش و پرورش در مسیر اعتقادات و باورهای دینی و اسلامی آنها حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح امروز در بیست وچهارمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور در مرکز همایش های بین المللی صدا وسیما سخن می گفت، اظهار داشت: اشتباه بزرگ برخی جریانات سیاسی در سال های اخیر آن بود که به جای همراهی با اعتقادات مردمی و جلب رضایت آنها ، دنبال جلب رضایت دولت های اروپایی بودند.

وی افزود: اگر دولت های اروپایی از مسائل یا اتفاقاتی که در داخل کشور ما رخ می داد، اظهار نارضایتی می کردند ، جریانات سیاسی مذکور از موضوع ناراحت می شدند ولی در برابر نارضایتی مردم از رفتارهایی که انجام می دادند نگران نمی شدند و همین مسئله سبب شکست آنان شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی که تبیین حکمرانی خوب را موضوع سخنرانی خود در اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور قرار داده بود، اظهار داشت: حکمرانی خوب در درجه نخست احترام به فرهنگ ملت و اعتقاد به دین و باورها وارزشهای یک ملت است و حاکمی خوب است که به مردم احترام گذاشته و حقوق آنان را رعایت نماید.

حداد عادل افزود: بالاترین حق مردم بر حاکمان به ویژه در حکومت های دینی و اسلامی آن است که به باورها و ارزش های ملی احترام گذاشته شود و ظلمی برتر از آن نیست که حکومت نسبت به اعتقادات دینی مردم بی اعتنا بوده و آداب و رسوم آنان را رعایت نکند.

وی در عین حال بر این نکته تاکید کرد: احترام واقعی وحقیقی مستلزم اعتقاد به عقاید مردم است و از این مسیر می توان بزرگترین سرمایه اجتماعی را برای حکومت کردن اندوخت.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، اجتماع سالانه مسئولان و مدیران آموزش و پرورش را از پایدارترین و باسابقه ترین اجتماعات ملی در انقلاب اسلامی و مهمترین گردهمایی های سالانه در کشورمان توصیف کرد و متذکر شد: در این گردهمایی ها جهت گیری ها برای آموزش و پرورش تبیین و در این مجموعه عظیم همسویی و همدلی و همزبانی و همراهی ایجاد می گردد.

حداد عادل، آموزش و پرورش را مسجد انقلاب اسلامی توصیف و بر لزوم پاک و اخلاقی ماندن این دستگاه عظیم آموزشی و فرهنگی در جمهوری اسلامی تاکید کرد و متذکر شد: اصلی ترین وظیفه دستگاه تعلیم وتربیت، تربیت کردن نسلی با ایمان واخلاقی و متعهد به وطن برای آینده در مسیر دستیابی به پیشرفت مادی و سعادت اخروی است و این مسئله در گرو توجه به معنویت، خردگرایی و دوری از افراط و تفریط و خرافه زدایی از چهره دین است.

ادامه دارد...

کد خبر 522471

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha