به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی جمعه شب در آئین گرامیداشت سی و دومین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) و شهدای ۱۵ خرداد، در جوار یادمان شهدای گمنام گناوه اظهار داشت: امام خمینی (ره) مصداق کامل خیر کثیر و از نسل کوثر است و تمام خیرات و برکاتی که این نسل برای جامعه اسلامی و مسلمین به ارمغان آورد را نمیتوان بیان کرد.
امام جمعه گناوه افزود: شاید بتوان گفت که بعد از عصر معصومین و ائمه اطهار (ع) هیچ عالم و مرجعی به اندازه حضرت امام (ره) به جامعه اسلامی و مسلمین خدمت نکرده است.
وی گفت: در طول تاریخ هزار ساله حوزه تشییع علما بزرگی آمدند، فداکاری کردند و در این راه و برای حفظ و صیانت از کیان اسلامی و جامعه مسلمین جان خود را فدا کردند اما اگر به زندگی امام خمینی (ره) نگاهی بیندازیم به تعبیر مقام معظم رهبری امام ما، امام تحول بود.
امام جمعه گناوه با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) تحول گرا و تحول آفرین بود اضافه کرد: امام (ره) توانست تفسیری را از فقه جعفری به جامعه معرفی کند و در مقام عمل فقه جعفر صادق (ع) را در جامعه عملیاتی، اجرایی و نهادینه کند.
وی با اشاره به محبوبیت امام (ره) در میان مردم تصریح کرد: خیلی از افراد ممکن است در جهان محبوب شوند ولی این محبوبیت آنها در یک مقطع خاص زمانی یا مکانی است اما محبوبیت امام در همه قلبهای مسلمانان و حتی غیرمسلمانان بود و همچنان محبوب قلبها هستند.
وی گفت: قرآن کریم دو ویژگی ایمان و عمل صالح را دلیل و رمز و راز محبوب شدن انسان در قلبهای مردم میداند و امروز با گذشت ۳۲ سال از ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) همچنان قلبهای مردم به یاد ایشان است و هیچ گاه یاد معمار کبیر انقلاب فراموش نمیشود.
حجت الاسلام رکنی حسینی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۵ خرداد سال ۴۲ یادآور شد: ۱۵ خرداد نقطه عطفی در تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی است.
وی اضافه کرد: امام خمینی (ره) در آن روز این نوید را داد که آغاز فرج و گشایش در نیمه خرداد است و ارتحال ایشان نیز یک روز مانده به نیمه خرداد بود.
امام جمعه گناوه با بیان اینکه امام خمینی (ره) در تبعید ۱۵ سال دوری از وطن را تحمل میکنند بیان کرد: امام خمینی (ره) به عنوان یک مدرس علی الاطلاق و مرجع و مجتهد جامع منقول و معقول و مدرس فلسفه بودند و تبحر و تخصص خاص در فلسفه داشتند.
وی با اشاره به تالیفات امام (ره) در مقابله با شبهات دشمنان ادامه داد: امام خمینی (ره) هیچ گاه در مقابل شبهات دشمن آرام ننشست و در زمانی که هیچکس توجهی به این شبهات نداشت کتابهایی در این زمینه نوشتند.
وی گفت: جامعیت داشتن و جامع الاطراف بودن، ساده زیستی، بی توجهی به زخارف دنیا، توکل و اعتماد بر خدا، دور از دنیا طلبی از ویژگیهای امام راحل بود و به دنیا و ذخایر آن توجهی نمیکردند و اهل دنیاپرستی نبود و پس از ارتحال چیزی از مال دنیا برای خود ذخیره نکرد.
امام جمعه گناوه اضافه کرد: امام خمینی (ره) ترسی از تزویر و حیله و تهدید دشمن نداشت و در هیچیک از حوادث و رویدادهای مختلف و در سختترین شرایط کشور هرگز به خود ترسی راه نداد و هیچ چیز نتوانست ایشان را از اهداف بلند خویش بازدارد.
وی با بیان سخنان شهید مطهری در وصف امام خمینی گفت: شهید مطهری که ۱۲ سال افتخار شاگردی امام (ره) را داشتند در وصف امام (ره) گفتند «در امام خمینی (ره) ایمان به پروردگار، ایمان به راه خود، ایمان به هدف و ایمان به قوم و مردم خود را دیدم.»
وی یادآور شد: امام خمینی (ره) به مردم و قوم خود ایمان داشتند و از آنها جدا نبودند و تعبیری درباره مردم دارند و فرمودند که «ملت ایران ما از مردم عصر پیغمبر (ص) در حجاز و عصر امیرالمومنین (ع) و امام حسین (ع) در کوفه و عراق بهترند» و این مدال افتخاری است که امام (ره) به قوم خود میدهد چرا که به آنها ایمان دارد و این قوم با گذشت ۳۲ سال از ارتحال امام خمینی راه امام، مسیر و مکتب ایشان را فراموش نکردهاند و بر آن استوار هستند.
وی عنوان کرد: امام خمینی (ره) با شجاعت، با صلابت، محب و دوستدار اهل بیت (ع)، اهل نظم، اهل ادعیه و دعا بودند.
وی تصریح کرد: امروز دشمنان نظام و انقلاب اسلامی و ملت ایران توطئه و ترفند و تحریمها بر علیه کشور ما میکنند اما هیچ گاه به اهداف شوم خود نخواهند رسید و مردم با گذشت ۳۲ سال از ارتحال ایشان مسیر، راه. مکتب امام (ره) را فراموش نکردند.
امام جمعه گناوه با اشاره به اینکه ۱۴ خرداد سال ۶۷ روز بسیار سختی برای دوستداران و مریدان امام (ره) و مردم ایران اسلامی بود افزود: دشمنان خوابهای آشفته ای برای آینده انقلاب و جمهوری اسلامی دیده بودند و دوستداران امام (ره) و انقلاب نیز از ارتحال امام گریان و از سویی نگران آینده انقلاب اسلامی و نظام و اینکه سرانجام انقلاب و ناخدای آن پس از امام راحل چه کسی خواهد شد بودند.
وی بیان کرد: در روز حزن و اندوه و مصیبت مردم در سوگ ارتحال جان سوز امام (ره) و در حالی که دشمنان انقلاب و نظام و ملت ایران خوشحال بودند که به خیال خام خود انقلاب و نظام اسلامی تمام شد، نقش بی بدیل مجلس خبرگان رهبری در انتخاب بجا و شایسته رهبر معظم انقلاب اسلامی نمایان شد که امروز افتخار تمام جهان اسلام است.
امام جمعه گناوه گفت: مجلس خبرگان رهبری در ۱۴ خرداد سال ۶۷ با درایت و هوشیاری شخصیت بی بدیل و بی نظیر امام خامنه ای (مدظله العالی) را به عنوان رهبر انقلاب و امام حاضر به جای امام راحل (ره) انتخاب کرد، شخصیتی که امروز با یک موضع و تحلیل خواب آشفته دشمنان را بر باد میدهد.
وی بیان کرد: امروز ۳۲ سال از انتخاب و مدیریت این امام حاضر میگذرد و در طول این دوران توطئهها و تهدیدها و فتنههای زیادی رخ داد اما رهبر معظم انقلاب با تدبیر و مدیریت بی نظیر خویش تمام توطئههای دشمنان را نقش بر آب کرده است.
وی با تاکید بر اهمیت حضور پرشور در انتخابات ۲۸ خرداد خاطرنشان کرد: امروز روز یاری رساندن به امام حاضر است و باید به امام راحل (ره) و امام حاضر لبیک بگوییم.
حجت الاسلام رکنی حسینی گفت: امام راحل (ره) در وصیت نامه الهی و سیاسی خود به حضور همه مردم در انتخابات و پای صندوقهای رأی توصیه فرمودهاند و امروز چشم دشمنان انقلاب و بدخواهان ملت به روز تاریخی انتخابات ۲۸ خرداد در کشور ما دوخته شده است.
وی تصریح کرد: همه ما کاستیها، گرفتاریها، مشکلات اقتصادی، گرانیها، تهدیدها، تحریمها و برخی بی مدیریتها و مشکلاتی که در جامعه وجود دارد را میدانیم اما رهبر معظم انقلاب فرمودند که این به معنای آن نیست که با صندوقهای رأی قهر کنیم.
امام جمعه گناوه تاکید کرد: همه باید با حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد بار دیگر امید دشمنان انقلاب و نظام اسلامی را ناامید کنیم و نسبت به آینده انقلاب امیدوار باشیم.
وی با اشاره به فرمایش رهبری در سالروز ارتحال امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه تواصی به حق داشته باشیم گفت: باید علاوه بر اینکه خود در انتخابات شرکت میکنیم دیگران را به حضور در انتخابات توصیه و سفارش کنیم چون حضور حداکثری در انتخابات باعث امنیت کشور و وحدت و انسجام بیشتر ما خواهد شد.
حجت الاسلام رکنی حسینی بیان کرد: حضور در انتخابات لبیک به امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب و پیام و ندای شهیدان انقلاب اسلامی است و همه باید با حضور پرشور در انتخابات راه و پیام آنها را ادامه دهیم.
مداحی سید علی فاطمی مسئول کانون مداحان شهرستان گناوه از دیگر بخشهای این آئین معنوی بود که در جوار یادمان شهدای گمنام گناوه برگزار شد.
نظر شما