حتی یک رأی هم در انتخابات تعیین کننده است

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: حضور و مشارکت مردم در پای صندوق‌های رأی توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند و حتی یک رأی هم در انتخابات تعیین کننده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در جلسه شورای تأمین آذربایجان شرقی که با حضور تعدادی از نمایندگان مردم شهرستان‌های مختلف استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با بیان اینکه هر زمان دشمن اتحاد ملی را هدف قرار داده انسجام مردم بیشتر شده است، اظهار داشت: مردم از انقلاب و نظام قهر نیستند بلکه از عملکرد ضعیف مسئولان در حوزه‌های مختلف خصوصاً مسائل اقتصادی معیشتی ناراضی هستند.

امام جمعه تبریز با تاکید بر مشارکت حداکثری در پای صندوق‌های رأی از نمایندگان مجلس خواست در حوزه‌های انتخاباتی خود با تبیین فواید و برکات حضور حداکثری در انتخابات خواست شبکه طرفداران خود را در مناطق مختلف برای افزایش میزان مشارکت مردم فعال کنند.

نماینده ولی فقیه در استان توسعه و پیشرفت همه جانبه استان را مطالبه مردمی دانست و گفت: در جذب امکانات و سرمایه‌های ملی نمایندگان هر منطقه باید نگاهی فرامنطقه ای و استانی داشته باشند.

وی افزود: نماینده هر شهر نماینده همه استان است و باید با نگاهی وسیع و جامع برنامه‌های راهبردی توسعه محور را در انجام امور جاری در اولویت قرار دهد.

امام جمعه تبریز وحدت بین نمایندگان استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: با همدلی و همراهی همدیگر مسیر توسعه و پیشرفت استان را هموارتر کنیم.

کد خبر 5233485

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • جعفری IR ۱۷:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
      1 0
      یک نفر هم در جامعه اسلامی بیکار. باشد خانوادش گرسنه میماند. به امار. اقایون چند میلیون بیکار. داریم کسی در موردش فتوی صادر. کرده که حکمش در جامعه اسلامی چیست ؟خاک خوردن هم حرام است حالا موقع انتخابات ما مهم شدیم؟!