۴ مرداد ۱۳۸۶، ۹:۱۰

متن کامل /

مشروح سخنان رئیس جمهور در گفتگوی ویژه خبری سیما

مشروح سخنان رئیس جمهور در گفتگوی ویژه خبری سیما

دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور چهارشنبه شب با شرکت در گفتگوی ویژه بخش خبری شبکه دو سیما، به تشریح عملکرد دولت و تازه ترین مواضع دولت درباره مسائل و موضوعات منطقه و جهان پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهورکشورمان در دومین حضور خود در برنامه گفتگوی ویِژه خبری شبکه دو بعد از انتخاب شدن به ریاست جمهوری ، به پرسش های خبرنگاران صدا وسیما پاسخ داد.

رئیس جمهور در پاسخ به اولین سئوال مجریان این برنامه در مورد بنزین و تبعات سهمیه بندی آن بر اقشار مختلف کشور گفت: واقعیت این است که مصرف سوخت در کشور ما بسیار بالاست وچند برابر میانگین های جهانی است. ما همواره این معضل و مشکل را داشته ایم ولی مصرف بالای سوخت باعث راه بندها وترافیک های شدید و آلودگی هوا شده است.

اجرای تبصره 13 راهکاری جامع برای تغییر مدیریت مصرف سوخت 

احمدی نژاد با اشاره به اینکه در طی چند سال اخیر 550 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته ایم که درصد بسیاری از آن صرف خرید بنزین شده است گفت: مصرف بنزین سالانه بین 9 تا 10 درصد اضافه می شد که این قابل قبول نبود ما برای حل ریشه ای این مسئله در بودجه سال 85 تبصره 13 را اعلام کردیم. تبصره 13 طرح جامعی برای تغییر روش های جابجایی در کشور بود که مبتنی بر گاز سوز کردن خودروها، خروج خودروهای فرسوده، توسعه حمل و نقل عمومی، مدیریت رفتار مصرف سوخت، توسعه دولت الکترونیک بود.

وی افزود: بنزین نقش مهم ومحوری در اقتصاد کشور دارد و دستکاری بنزین تبعات اقتصادی زیادی دارد. افزایش ناگهانی قیمت بنزین همه معادلات اقتصادی را مخدوش می کند.

رئیس جمهور کارهای انجام شده در زمینه گاز سوز کردن خودرو ها در دولت نهم را بسیار بالا توصیف کرد و گفت: قبل از سال 85 کل خودروهای گاز سوز 100 هزار خودرو بود که در سال 85 به 400 هزار خودرو رسید و در سال جاری 500 هزار به آن اضافه شد و اتوبوس های وارد شده در یک سال به اندازه کل دوران ساق است. امسال 6 هزار و 500 اتوبوس وارد ناوگان حمل ونقل کشور می شود.

همه خودروهای فرسوده را از دور خارج می کنیم

احمدی نژاد جهش کارخانجات تولید وسائل گازسوز را یکی دیگر از دستاوردهای دولت نهم توصیف کرد و گفت: از مرداد ماه امسال کارخانجات تولید خودرو موظف شدند که خودروی دوگانه سوز تولید کنند.

خبرنگار صدا و سیما از رئیس جمهور سئوال کرد آیا این منطقی است که به صرف اینکه ما منابع گاز داریم کلا مصرف سوخت را از بنزین به گاز منتقل کنیم؟ احمدی نژاد پاسخ داد: یک لیتر بنزین در مقایسه با گاز دو برابر قیمت دارد و گاز بعضا یک سوم آن قیمت دارد  ضمن اینکه گاز سوخت پاکتری نسبت به بنزین است. مسئله این است که ما باید کل مصرف را پایین بیاوریم الان مصرف ما سرسام آور است شاید مجبور شویم در ده سال آینده نیز همین محدودیت را برای گاز در نظر بگیریم.

احمدی نژاد تصریح کرد: همه خودروهای فرسوده را از رده و از سیستم حمل و نقل کشور خارج می کنیم.

وی افزود: ما برای کاهش مصرف تشویقی گذاشتیم و برای مصرف بالا جریمه سال گذشته 6 میلیارد دلار برای واردات بنزین اختصاص داده شد که این باید قطع می شد مجلس بر قطع این میزان واردات اصرار داشت و ما را ملزم کرد که تا اول خرداد 86 بنزین را سهمیه بندی کنیم.

رئیس جمهور، طرح کارت هوشمند سوخت را یک طرح پیچیده فنی توصیف کرد و گفت: بانک های ما در طی ده سال فقط 10 میلیون کارت اعتباری صادر کرده اند ولی ما هم اکنون 15 میلیون کارت هوشمند سوخت برای مردم صادر کرده ایم که این کار بسیار بزرگی بود.

احمدی نژاد با اشاره به برخی اختلاف سلیقه ها در تعیین قیمت بنزین گفت:‌قیمت 250 تومان برای بنزین طرفداران زیادی درمجلس داشت ولی نهایتا سهمیه بندی رای آورد.

میزان سهمیه بندی فعلی بنزین وحی منزل نیست

وی در پاسخ به سئوال که سهمیه بندی بنزین برای برخی اقشار مانند پیک موتوری ها یا کسانی که در آب و هوای گرم زندگی می کنند مشکلاتی را بوجود آورده است و شما برای حل آنها چه خواهید کرد گفت: سهمیه بندی نیاز 85 درصد مصرف کنندگان بنزین در کشور را جواب می دهد.

رئیس جمهور افزود: یارانه گسترده بنزین باعث ایجاد سوء استفاده هایی در توزیع و خریدن آن و قاچاق آن شده بود همان هفته اول که بنزین کارتی شد ما حدود 10 میلیون لیتر از مصرف روزانمان کم شد البته این میزان سهمیه بندی فعلی وحی منزل نیست و ما در حال مطالعه در این مورد هستیم.

مشکلات آژانس ها به زودی حل می شود

رئیس جمهور گفت: تنها 5 درصد افرادی که ماشین دارند با سهمیه بندی بنزین مشکل دارند مردم همراهی خوبی با سهمیه بندی داشته اند و حتی خیلی از آنها به من می گویند بنزین آزاد را اعلام نکن.

وی همچنین شایعاتی پیرامون فروش سهمیه بنزین از سوی تاکسی ها را رد کرد و گفت: مشکلات آژانس ها به زودی حل می‌شود .

مجری برنامه گفتگوی خبری از رئیس جمهور سئوال کرد آیا دور بعد نمی خواهید کاندیدا شوید چون بعضی ها می گویند سهمیه بندی بنزین ظاهرا ریزش رای برای شما می آورد و به نوعی اقدام انتحاری بوده است که احمدی نژاد پاسخ داد: انتخابات چند سال بعد است من در مورد آن فکر نکرده ام . سهمیه بندی بنزین باید اجرا می شد چون تبدیل به قانون شده بود و ما باید آن را اجرا می کردیم ، البته برکات خوبی هم برای کشور داشت.

با عرضه بنزین آزاد بنزین مخالفم

رئیس جمهور از فشار روانی گروه های سیاسی در موضوع بنزین و فشار به دولت و ایجاد التهاب گلایه کرد و گفت: رسانه ها باید در این مورد آرامش بدهند، مجلس و سیاسیون اجازه دهند که ما یک کاری را با علم جلو ببریم، ما باید در مورد سوخت به یک نقطه اطمینان برسیم اگر بنزین آزاد اعلام شود نمی توانیم برنامه ریزی کنیم.

برخی فشارها برای عرضه آزاد بنزین سیاسی است

احمدی نژاد، برخی فشارها برای عرضه آزاد بنزین را سیاسی دانست و ادامه داد: چرا عجله کنیم بگذارید این طرح 4 ماه یا 8 ماه انجام شود تثبیت و اطلاعات ما کامل شود اگر عیبی ماند آن را برطرف می کنیم ولی با قیمت آزاد بنزین در جامعه تورم ایجاد می شود.

وی گفت: با اجرای سهمیه بندی بنزین ما حدود 23 میلیون لیتر کاهش مصرف داشته ایم که این به کیسه ملت بر می گردد.

رئیس جمهور وعده داد: تا 10 سال آینده وضعیت حمل و نقل در کشور کاملا دگرگون شود. درآمد حاصل از صرفه جویی بنزین صرف بیمه افراد فاقد بیمه و زنان بی سرپرست خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست دوگانه غرب در قبال مصرف انرژی و نفت گفت:‌ آنها ما را تشویق به روند شتابنده استخراج و مصرف بنزین می کنند در حالیکه خودشان به سمت کاستن از میزان مصرف و انرژی رفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما درباره معضل مسکن اظهار داشت: بنده خودم با مردم هستم و این موضوع از دغدغه های اصلی من بوده و همواره ذهن مرا اذیت می کند به هر حال ما می دانیم چه خبر است.

بخش عظیمی از تورم مسکن، روانی است

وی با اشاره به حرکت سینوسی قیمت مسکن افزود: این حرکت همواره وجود داشته و شاید علت اصلی مسئله مسکن در کشور ما نقدینگی نباشد؛ در این خصوص اقدامات روانی بسیار بوده و هم اکنون هم وجود دارد.

احمدی نژاد ادامه داد تورم یا قیمت یک رشد طبیعی و درون اقتصادی و یک رشد روانی دارد؛ وقتی در جامعه مدام گفته می شود ونوید داده می شود که تورم در راه است خود به خود انتظار تورم ایجاد می گردد البته من نمی خواهم به بخش های سیاسی این موضوع که وزیر اطلاعات نیز به آن اشاره کرد و مسائلی واقعی بود اشاره کنم اما حقیقت آن است که واقعا عده ای نشستند واین بحث روانی را ایجاد کردند.

رئیس جمهور با اشاره به طرح اساسی دولت برای حل معضل مسکن خاطر نشان کرد: علت اصلی این موضوع عدم وجود برنامه ای خاص در کشور ما برای تامین مسکن می باشد.

وی با بیان اینکه امروز الگوی مسکن در حال تغییر است گفت: دولت این الگوی متغیر را به صورت جامعه مطالعه کرده و ما مطالعه خود در این زمینه را تکمیل کرده ایم؛‌ در این چارچوب چهار عامل زمین، مصالح، نیروی انسانی ومنابع را مورد بررسی قرار داده ایم.

احمدی نژاد در ادامه ضمن تایید سخن مجری این برنامه مبنی بر اینکه از دولت عدالت محور انتظار می رفت وضعیت مسکن به شکل کنونی نشود، اظهار داشت: البته ظرفیت دولت نیز در این خصوص محدود است و اگر واقعیت را به مردم عزیز بگویم موضوع این است که بنده واقعا انتظار تورم مصنوعی که ایجاد شد را نداشتم.

رئیس جمهور افزود: من فکر می کردم در دوستان ما آنقدر جوانمردی است که به خاطر برخی از مسائل در بوق ندمند. توجه داشته باید که این دولت، دولتی است که علاوه بر برنامه های اساسی در حال هسته ای کردن کشور نیز می باشد واین خیلی وقت و انرژی می خواهد.

ظرف سه سال مسکن از حالت سرمایه‌گذاری برای عده‌ای خاص خارج خواهد شد

وی در پاسخ به سئوال مجری این برنامه درباره خبر خوشحال کننده در خصوص مسکن افزود: انشاء الله به جایی می رسیم که هر کس به مسکن احتیاج داشته باشد احتیاج خود را رفع کند و ظرف سه سال مسکن از حالت سرمایه گذاری برای عده ای خاص خارج گردد.

احمدی نژاد درباره وضعیت و سرنوشت نامه های دریافتی دولت در جریان سفرهای استانی ادامه داد: در مورد این نامه ها تقریبا به همه آنها پاسخ داده شده اما بخشی یا قابل اجرا نیست و یا به ما مربوط نمی شود؛ برخی از این نامه ها تقاضاهایی است زمان می برد وبخش عمده آن تقاضای اشتغال است که به سمت وزارت تعاون و وزارت کار و موضوع اشتغال زود بازده هدایت شده است.

رئیس جمهور همچنین گفت: بخشی از نامه ها درخواست برای دریافت وام بانکی است که آنهایی که قابلیت داشته را پاسخ داده و البته برخی هم خارج از چارچوب است؛ بخش زیادی هم از این نامه ها تقاضا مالی است که تا امروز بیش از 2 میلیون و 400 هزار مورد آن پیگیری وانجام شده است؛ شکایات اداری نیز در حال حاضر از جانب گروه های بازرسی ما در حال پیگیری است.

بیش از 70 درصد از مصوبات استانی اجرا شده است 

وی در خصوص مصوبات استانی نیز تصریح کرد: بیش از 70 درصد از مصوبات استانی اجرا شده و برخی از آنها در خط است و باید به مسیر اجرا وارد گردد. برخی از مصوبات هم گیر داشته که الان جلسات ما برای پیگیری سفرهای استانی در همین چارچوب ها انجام می شود.

احمدی نژاد تاکید کرد: حجم اجرا شده مصوبات خیلی بالاست و چهل و چند درصد آن کاملا تمام شده است.

اصلاح ساختار سازمان مدیریت؛ اقدامی انقلابی

رئیس جمهور درباره اصلاح ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی و برخی اشکالات وارد شده نسبت به این موضوع، اصلاح ساختار سازمان مدیریت را اقدامی انقلابی دانست و اظهار داشت: آیا این منتقدان که من هم خیلی آنها را دوست دارم تا به حال یکی از کارهای دولت را تایید کرده اند عمده اینها نقد نیست و بیشتر نفی است.

وی پرسید: اینکه نهادی 60 سال قدمت دارد پس اقداماتش درست است چه کسی گفته؟ وضع موجود که هیچ کس از آن راضی نیست ، حاصل همین نظام برنامه ریزی بوده و انتقاد همه نیز به همین نظام برنامه ریزی است.

احمدی نژاد با تاکید بر لزوم پاسخگو بودن نظام برنامه ریزی به نیازهای کشور تصریح کرد: ما به الگویی بومی نیاز داریم و در حال تمرکز زدایی هستیم؛ ما باید به سوی الگوهای اسلامی و ایرانی حرکت کنیم چرا که نمی توانیم با فرمول هایی که دیگران برای حل مشکلات اقتصادی خود طراحی کرده اند به حل مسائل کشور بپردازیم.

دولت هیچ کاری که سرسوزنی اشکال داشته باشد انجام نمی دهد

رئیس جمهور افزود: ما باید ساختارهای اداری مان را طبق قانون اساسی بنویسیم و این اقدام دولت یک تصمیم انقلابی بود و انتقاداتی همچون شکلی یا محتوایی نبودن به آن وارد نیست واین کار کاملا قانونی بوده است.

وی تاکید کرد: از نظر حقوقی دولت هیچ کاری را که سرسوزنی اشکال داشته باشد انجام نخواهد داد.

پوسته فعلی بیمه باید بشکند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در برنامه گفتگوی ویژه شبکه دو سیما بر حمایت دولت از سیستم بیمه ای کشور تاکید کرد و گفت: پوسته فعلی بیمه باید بشکند و به طور فعال وارد بخش های اقتصادی کشور شود. اقتصاد را باید مردم اداره کنند نه دولت.

وی افزود: برخی منتقدین دولت در زمان ساختار در زمان مسئولیت خود به دنبال اصلاح ساختار بود ه اند.

بانک ها نباید قدرت اول اقتصادی کشور باشند

رئیس قوه مقننه، نقش آفرینی گسترده بانک ها در نظام اقتصادی کشور را رد کرد و گفت: اکنون قدرت اول اقتصادی کشور بانک ها هستند دائما بزرگ می شوند و مردم کوچک می شوند وضعیت بانک ها طوری است که کارهای اقتصادی قابل ارزیابی نیست.

وی ادامه داد: بانک ها حتی نظام ارزیابی مشتریان خود را هم ندارند و با این وضع بانک ها امکان تحقق رشد بالای اقتصادی را نداریم.

رئیس جمهور گفت: معنا ندارد کسی که می خواهد صاحب خانه شود، 15 درصد سود بدهد، دولت درحال تاسیس بانک قرض الحسنه است.

در ادامه این گفتگوی صریح و صمیمی خبرنگاران پرسش های خود را در زمینه موضوع هسته ای بیان کردند.

خبرنگار صدا وسیما پرسید در موضوع هسته ای ظاهرا سه راه داریم، تایم اوت، تشدید قطعنامه ها و نهایتا تحریم ها و برخورد که رئیس جمهور گفت: چرا فکر می کنید فقط این سه راه وجود دارد، راه چهارم این است که مثل بچه آدم بگویند این حق با شماست، آن سه راه برای آنها مسدود شده است، کار ما قانونی بوده است و آنها بر خلاف قانون قطعنامه صادر کرده اند چرا باید به ما زور بگویند چرا ما باید تعطیل کنیم.

وی گفت: آنها هیچ وقت به ما آوانس نمی دهند و اگر بتوانند ضربه می زنند اینکه آنها کاری را انجام نمی دهند معنی اش دلسوزی برای ما نیست. غربی ها فکر می کردند اگر تحریم کنند یک شوک سنگین به ملت ما وارد می شود و ملت رو به قبله می ایستد ولی ملت راحت زندگی خود را کرد.

امکان برخورد نظامی با ایران وجود ندارد

رئیس جمهور با رد امکان برخورد نظامی میان ایران و غرب گفت: مگر چه اتفاقی افتاده که برخورد ایجاد شود آیا شرایط سیاسی دنیا این اجازه را به آنها می دهد افکار عمومی دنیا با ملت ایران است ما که خلاف قانون عمل نمی کنیم در طول تاریخ هم به کسی زور نگفته ایم دنیا هم این را پذیرفته وامروز افکار عمومی قدرت اصلی دنیا محسوب می شود.

مجری گفتگوی خبری پرسید در مورد عراق هم این افکار عمومی وجود داشت اما بوش کار خود را انجام داد که احمدی نژاد داد: در آن مقطع افکار عمومی ضد جنگ نبود و دنیا طرفدار ساقط کردن صدام بود ولی الان افکار عمومی به نفع ایران است و روزانه صدها مقابله در حمایت از حق ملت ایران نوشته می شود الان به طور میانگین 75 درصد افکار عمومی جهان در موضوع هسته ای حق را به ملت ایران می دهند. برخورد اصلا زمینه ای ندارد.

احمدی نژاد تصریح کرد: در موضوع هسته ای به سمت خوبی می رویم و روال برنامه هسته ای ما تاکنون از سوی مجلس و قانون انجام شده است.

300 قطعنامه هم صادر کنند مردم ما از آن نمی ترسند

به گزارش «مهر» رئیس شورای عالی امنیت ملی، اختلال سرمایه گذاری خارجی را در جریان صدور قطعنامه های شورای امنیت رد کرد و گفت: فرض کنید 300 قطعنامه هم صادر کنند چه اتفاقی خواهد افتاد آنها از آن می ترسند که ایران با هسته ای شدن جزء 9 کشور برتر جهان قرار گیرد و وارد مدیریت دنیا شود و این برای آنها سخت است آنها از بمب ناراحت نیستند.

مجری گفتگوی ویژه خبری پرسید آقای رئیس جمهور، واقعا معتقدید قطعنامه های سازمان ملل تاثیر گذار نبوده است؟ که وی پاسخ داد مگر 4 رسانه غربی همه دنیا هستند، در ادبیات سیاسی امروز افکار عمومی قدرت اول جهان است و الان افکار عمومی جهان مال مردم ایران است شما دقت کنید دو سال پیش با چه ادبیاتی با ما حرف می زدند والان با چه ادبیاتی با ما حرف می زدند آن موقع می گفتند ما باید ده سال با هم مذاکره کنیم تا 20 سانتریفیوژ داشته باشیم ولی الان می گویند همین جا متوقف شوید.

وی گفت: الان ایران وارد مرحله صنعتی شده است و قابل مهار نیست.

مجری برنامه از رئیس جمهور سئوال کرد بعضی ها می گویند شما دیگر مثل اوایل ، دیپلماسی تهاجمی ندارید و محدود شده اید دیگر برای کسی نامه نمی نویسید و حرف های تکان دهنده نمی زنید، آیا فشارها باعث متعادل شدن شما شده ، چرا به سفرهای اروپایی نمی روید؟ وی گفت: ما الان با دنیا تعاملات خوبی داریم و سفرهای زیادی هم انجام می شود.

احمدی نژاد گفت: جریان ملوانان انگلیسی ، یک کار سیاسی فعال بود که ما به نام پیامبران آنها را آزاد کردیم.

تا 4 ماه آینده دور جدید تحرک دیپلماتیک دولت نهم آغاز می شود

رئیس جمهور با رد محدود شدن مقصد سفرهایش به برخی نقاط محدود دنیا مثل بلاروس، ونزوئلا و سوریه گفت: اروپایی ها بعد از انقلاب همیشه با ما اینگونه بوده اند واز دایره دوستی با ملت ما منزوی بوده اند، آنها قبل از انتخاب شدن موضع گیری کردند ولی الان پشیمان هستند و پیغام می دهند که ما اشتباه کرده ایم همه دنیا که اروپا و آمریکا نیست ما با آفریقا و آسیا روابط خوبی داریم. ملت ما در عرصه جهانی جلو می رود، من روزانه 40 پیام امضا می کنم و ارتباطات متعددی دارم .

وی اعلام کرد: از چهار ماه آینده دور سنگین دیپلماسی در سطحی متفاوت را خواهیم داشت.

رئیس جمهور گفت: هر چه می گذرد نشاط من بیشتر می شود و شاید لازم باشد برای رسیدن به آن هدف، ادبیاتم را عوض کنم اما جهت گیری ها، عوض نمی شود.

احمدی نژاد گفت: عقب نشینی از حقوق مردم در عرصه سیاست خارجی، غیر ممکن است.

از اقدامات فرهنگی دولت راضی نیستم

خبرنگار صدا و سیما از احمدی نژاد پرسید تولید انبوه فرهنگی ، وعده شما در زمان انتخابات ریاست جمهوری بود، آیا از عملکرد وزارت ارشاد راضی هستید؟ رئیس جمهور گفت همه کارهای فرهنگی را بر عهده وزارت ارشاد نگذارید ارشاد فرصت‌ها و محدودیت هایی دارد و حوزه ارشاد یک حوزه بسیار عمومی است اما در آموزش و پرورش اتفاقات بنیادین افتاده است احیاء نگاه تربیتی در آموزش و پرورش نگاه انسانی تعبیر شده است، در فرهنگ عمومی هم اتفاقات خوبی افتاده است.

احمدی نژاد گفت: تعداد اختراعاتی که الان ثبت می شود چند برابر سه سال قبل است و در دانشگاه ها هم میل به خود باوری هم زیاد شده است.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در عملیات خرد فرهنگی ارشاد، صدا وسیما و سازمان تبلیغات کارهای زیادی کرده اند اما من راضی نیستم.

وی در مورد اجرای سیاست های اصل 44 نیز گفت: بخشی از اجرای سیاست های اصل 44 واگذاری سهام عدالت است که پیچیدگی های زیادی دارد بورس کشش عرضه همه سرمایه اصل 44 را ندارد. ظرفیت سرمایه گذاری ما هم محدود است اجرای بخش 44 در بخش واگذاری ظرافت هایی دارد که ما در این مورد لایحه به مجلس داده ایم اگر تصویب شود تکلیف را معلوم می کند.

وزیر دادگستری، سخنگویی دولت وستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هر سه یک کار است

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهور در بخش دیگری از برنامه گفتگوی ویژه خبری در پاسخ به این سئوال که "شغل آینده غلامحسین الهام چیست؟" از مجری برنامه خواست تا مشاغل کنونی سخنگوی دولت، را برشمارد وگفت: حقیقت آن است که وزیر دادگستری، سخنگویی دولت وستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هر سه یک کار هستند.

وی ضمن تقدیر از زحمات غلامحسین الهام افزود: آقای الهام فردی زحمتکش است و ای کاش می شد با آزادی از شورای نگهبان به کارهای تخصصی خود بپردازد.

دولت از تامین امنیت مردم، با تمام توان دفاع می نماید

احمدی نژاد ضمن استقبال از عملیاتی شدن طرح ارتقای امنیت اجتماعی گفت: این طرح به معنای تامین امنیت اجتماعی، یک چیز ضروری است.

رئیس جمهور با بیان اینکه اقدامات اشرار و اراذل واوباش اصلا قابل تحمل نیست، تاکید کرد: ریشه این افراد باید از جامعه کنده شود ولی حتما مجریان این طرح جوانب آن را نیز رعایت کنند و دولت از تامین امنیت مردم، با تمام توان دفاع می نماید.

وی در ادامه سخنان خود درباره جدیدترین اخبار مرتبط تقسیمات کشوری اظهار داشت: دولت امروز تمام وقت خود را صرف این مسئله نمود و ما امروز 27 شهرستان جدید، 40 شهر جدید و 10 فرمانداری ویژه برای اداره اماکنی که با یک فرماندار مشکلاتی را داشتند، تعیین کرد.

و ... دو سئوال رئیس جمهور از مردم و صاحبنظران

احمدی نژاد در پایان سخنان خود با طرح دو سئوال زیر از مردم و صاحبنظران خواست با پاسخگویی به آن دولت را یاری کنند:

نخست اینکه وقتی درآمد نفت بالا می رود چه راهکارهایی باید اتخاذ شود؟ چقدر، چگونه وکجا؟ و دوم اینکه اگر کسی نظری درباره اصلاح ساختار سازمان مدیریت، بانک ها و بیمه ها دارد، با اعلام آن، ما را یاری دهد.

کد خبر 524442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha