به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رحیمی ظهر یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: امر انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی بار دیگر رقم خورد و افتخار دیگری توسط مردم آفریده شد چرا که دشمنان با دامن زدن به مشکلات قصد داشتند نظام را با چالش رو به رو کنند.
مدیرکل بازرسی خراسانجنوبی و بازرس کل استان بیانکرد: اما مردم با بصیرت و آگاهانه حضوری پرشور داشتند و انتخابی درست را رقم زدند.
رحیمی افزود: سازمان بازرسی بر اساس وظیفه نظارت بر حسن جریان امور و ضوابط اجرایی که برعهده قوه قضائیه است، تأسیس شد.
سازمان بازرسی دیدهبان نظام در حفظ سلامت اداری
وی با اشاره به اینکه بعد از تغییرات چندباره در نهایت قانون حاکم بر سازمان بازرسی کل کشور درمهرماه ۱۳۹۰ به تصویب رسید، ادامهداد: سازمان بازرسی در حقیقت دیدهبان نظام در راستای حفظ سلامت اداری و اجرایی است.
مدیرکل بازرسی خراسانجنوبی گفت: این اطمینان را به مجموعه شهروندان در خراسانجنوبی میدهیم که ما در مجموعه بازرسی با روحیه جهادی و تلاش مستمر سعی داریم در انجام وظیفه خطیر به نحو احسن عمل کنیم و سوء استفادهها به حدأقل برسد.
رحیمی با بیان اینکه شاکله بازرسی در خراسانجنوبی در سه بخش بازرسی برنامهای، فوق العاده و موردی انجام میشود، اظهار کرد: بازرسیهای برنامهای به صورت روتین و سالانه، بازرسی فوقالعاده نیز بر اساس بازرسیهای ارجاع شده از مقامات بالا چون رئیس قوه قضائیه انجام میشود.
وی ادامهداد: در دوران ریاست آیتالله رئیسی و تأکید ایشان بر حمایت از تولید و سرمایهگذاری ما نیز در سازمان بازرسی توجه ویژهای در این امر داشتهایم و هرگونه سوءجریان دستگاههای اجرایی در این امر بررسی و چارهجویی شده است.
مدیرکل بازرسی خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه خواست ما فراهم کردن شرایطی برای ریسک پذیری و جسارت مدیران در حل مشکلات مردم است، گفت: تجربه ثابت کرده مدیران موفق در رفع مسائل مردم جسارت و ریسک پذیری همراه با حرکت در مدار قانون دارند.
حمایت از مدیران ریسک پذیر
رحیمی اظهار کرد: با دست لرزان و دست به عصا حرکت کردن مشکلات حل نمیشود ولی در کنار این موضوع مدیران را بر قانون مداری توصیه میکنیم و نقض قانون مدیران را بر نمیتابیم.
وی با بیان اینکه خط قرمز نظارت، فساد و هدر دادن بیتالمال است، بیانکرد: مدیرانی که در این راستا دخیل باشند حتماً تحت تعقیب قرار خواهیم داد و در این زمینه کوتاهی نمیکنیم.
مدیرکل بازرسی خراسانجنوبی ادامهداد: در ۹۹ تعداد ۳۳ بازرسی برنامهای، ۴۸ بازرسی موردی، ۲۲ گزارش کیفری و ارسال به مقامات قضایی و ۶۰ گزارش هشداری، ۶۷ گزارش اصلاح امور و چهار گزارش ابطال مصوبات اداری داشتهایم.
رحیمی با بیان اینکه ۱۸ مورد بازرسی برنامهای در سال ۱۴۰۰ در حال انجام است، گفت: بر حسب موارد این نظارت موارد مختلفی را طی میکند.
هفت مورد استحقاق پرداخت تسهیلات وجود نداشته است
وی در پاسخ به سوأل خبرنگار مهر، در زمینه بازرسی از بانکها و موضوع انحراف از پرداخت تسهیلات از مورد خود گفت: در این زمینه بازرسیهایی انجام شده، چه در زمینه اینکه افراد استحقاق دریافت تسهیلات را داشتهاند و اینکه تسهیلات دریافتی در محل خود به هزینه برسد.
مدیرکل بازرسی خراسان جنوبی اظهار کرد: در سال گذشته در هفت مورد (با مبلغ در حدود ۲۰ میلیارد تومان) افراد دریافت کننده تسهیلات استحقاق و شرایط لازم برای دریافت تسهیلات را نداشتهاند که تدارک برگشت آن به علاوه بر جریمه رقم خورد و برای افراد مقصر تعقیب انتظامی و اداری را به همراه داشت و در مواردی نیز شرایط هدایت به سمت تولید فراهم شد.
رحیمی اظهار کرد: در سال ۹۹ تعداد ۶۵۰ فقره شکایت نسبت به دستگاههای مختلف و ۳۸۰ فقره اعلامیه و گزارش فساد از ناحیه شهروندان به سازمان بازرسی بوده است که ۹۰ درصد آن مورد رسیدگی و ابلاغ به شهروندان قرار گرفت.
بیشترین شکایات از شهرداریها بوده است.
بیشترین شکایت از شهرداریها بوده است
وی بیانکرد: نمودار فراوانی بیشتر شکایات در مورد شهرداریها، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، شرکت توزیع نیروی برق و.. بوده است.
مدیرکل بازرسی خراسانجنوبی گفت: در سه ماهه ۱۴۰۰ نیز ۲۲۱ فقره شکایت از دستگاههای اجرایی و ۶۶ فقره گزارش فساد از سوی شهروندان داشتهایم.
نظر شما