۶ مرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۳۹

/تکرار/ مشاور هنری رئیس جمهور:

رسانه ها از ابزارهای کودتای رنگین هستند / وزارت ارشاد فعلی با ارشاد سالهای قبل تفاوتی نداشته است

رسانه ها از ابزارهای کودتای رنگین هستند / وزارت ارشاد فعلی با ارشاد سالهای قبل تفاوتی نداشته است

جواد شمقدری گفت: یکی از ابزارهای کودتا و انقلاب رنگین رسانه ها هستند ولی دوستان ما ابتدا در واکنش به طرح موضوع کودتای خزنده توسط برخی مطبوعات، شتاب زده موضوع را انکار کردند و در اظهار نظرهای بعدی بر لزوم شناسنامه دار شدن رسانه ها به ویژه آن دسته از رسانه ها که پاتوق و مبنای حرکات حزبی هستند، تاکید کردند.

مشاور هنری رئیس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، در خصوص عملکرد وزارت ارشاد در حوزه رسانه، مشاوران رسانه ای رئیس جمهور را در این حوزه صاحب نظر دانست ولی در عین حال ابراز عقیده کرد: وزارت ارشاد در حوزه مطبوعاتی دچار سردرگمی است.

شمقدری شاهد این مطلب را اتخاذ مواضع متضاد اخیر از سوی برخی مسئولان دانست و با اشاره به طرح موضوع کودتای خزنده مطبوعاتی در کشور و رد این مساله توسط دولت مردان، گفت: اعتقاد بنده این است که کودتای خزنده مطبوعاتی وجود دارد.

وی افزود: موضوعاتی چون کودتای نرم و انقلاب رنگین برنامه ای امروزی نیست و همواره از اول انقلاب اسلامی بوده و فقط شکل آنها به تناسب شرایط و موقعیت تغییر کرده است.

مشاور رئیس جمهور در امور هنری درباره وضعیت فرهنگ عمومی در کشور گفت: ارشاد یکی از عوامل دخیل در حوزه ارتقاء سطح فرهنگ عمومی است و دستگاه هایی چون وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم و سازمان هایی چون میراث فرهنگی و شهرداری و حتی مساجد و تحولاتی که در حوزه مسائل مذهبی رخ می دهند و سازمان های دیگر نیز، در این زمینه اثرگذار هستند.

وی تاکید کرد که برای بهبود وضع موجود و ارتقاء فرهنگ عمومی در کشور، همه باید دست به دست هم دهند و بر اساس برنامه مدون به صورت منسجم عمل کنند و یک نهاد به تنهایی نمی تواند در این زمینه فعالیت موثر و موفق داشته باشد.

مشاور هنری دکتر احمدی نژاد در پاسخ به این سئوال که آیا هراسی ندارد با این دیدگاه ها متهم به نفوذ و بسط رویکرد سرهنگی در حوزه فرهنگی کشور شود، اظهار داشت: بنده در حوزه سینما و هنر از سابقه 25 ساله برخوردار هستم و سرهنگ نیستم و بخش زیادی از دوستان نیز نیروهای فرهنگی هستند و بر اساس ضرورت در اوایل انقلاب وارد سپاه شده اند.

شمقدری افزود: بسیاری از اشخاص که آنها را می شناسیم و در همه جناح ها و گروه های مشهور در کشور حضور دارند، در ابتدای انقلاب اسلامی بر اساس نگرش فرهنگی خود سپاه را تشکیل دادند و از این مساله آگاه هستند که نگرش نظامی در حوزه فرهنگ پاسخگو نیست و از این رو نمی توان آنها را متهم به برخورداری از دیدگاه های سرهنگی در عرصه فرهنگی کرد.

وی تاکید کرد: دیدگاه و مدیریت نظامی برای اداره دستگاه ها و نهادهای فرهنگی کارکرد ندارد و مدیریت فرهنگی شیوه های خود را می طلبد و امروز زمان آن فرا رسیده نوع مدیریت حوزه نظامی نیز در فرایندی مطلوب تحت تاثیر نگاه فرهنگی قرار گیرد.

شمقدری درباره تحقیق و تفحص از وزارت ارشاد و نقش آن در بهبود کارکرد این وزارتخانه گفت: تحقیق و تفحص مجلس هفتم از وزارت ارشاد، نگاهی به کارنامه چند سال گذشته این وزارتخانه بود و بیش از آن که به رویکردهای آینده توجه داشته باشد، نقدی بر گذشته محسوب می شود.

شمقدری که معتقد است باید با تحقیق و تفحص از ارشاد برخورد کارشناسی صورت گیرد و نباید مسائل مطرح شده در آن را با شانتاژ و هیاهو رد کرد، ادامه داد: اگر هماهنطور که عماد افروغ رئیس سابق کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد، حوزه هنر خود انتقادی را در دستور کار قرار ندهد، راه رشد مسدود خواهد شد که البته تا حدودی در شرایط موجود با این مشکل مواجه هستیم.

از این عضو دولت دکتر احمدی نژاد درباره ضرورت تحقیق و تفحص درباره عملکرد وزارت ارشاد در دولت جدید سئوال شد و او در پاسخ متذکر شد: در یک نگاه کلی فرایندی که وزارت ارشاد در یک سال و نیم اخیر طی کرده، با سال های گذشته تفاوت نداشته است.

کد خبر 525246

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha