داستان حضرت ابراهیم نمودی از اخلاص و عبودیت است

اردبیل- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: داستان حضرت ابراهیم و پسرش اسماعیل نمود ونشانه ای کامل از اخلاص در عمل و عبودیت محض به درگاه الهی بود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید حسن عاملی در خطبه‌های نماز عید قربان در شهیدگاه اظهار کرد: حضرت ابراهیم با آوردن اسماعیل به قربانگاه نه تنها اطاعت و بندگی خود را به معبود نشان داد بلکه سعی کرد تسلیم شدن در برابر امر الهی و پیروزی در آزمون سخت پروردگار متعال را به نمایش بگذارد.

وی درس عید قربان را مملو از توحید و بندگی دانست و بیان کرد: امروز نیز شیاطین از هر سو انسان‌ها را به منیت و دور شدن از مسیر الهی دعوت می‌کنند و بهتر است همچون ابراهیم بت شکن عصر خود باشیم.

وی به حج بدون تبری و بیزاری از استکبار و شیاطین اشاره کرد و گفت: حجی که در آن برائت از مشرکان و معاندان امت اسلامی نباشد پشیزی ارزش ندارد.

عاملی به اوضاع نگران کننده امت اسلامی در کشورهای همسایه اشاره کرد و بیان داشت: تنها کشوری که در منطقه استقلال و حاکمیت ملی دارد ایران است که بدون باج دادنی با صلابت در صحنه حاضر است.

خطیب جمعه اردبیل تصریح کرد: تنها راه آرامش در منطقه و رسیدن به حاکمیت ملی کم نقص خروج آمریکا و همدستان او از خاورمیانه است تا صلح و امنیت بیشتری در بین امت اسلامی و کشورهای منطقه حاکم شود.

وی افزود: بت شکستن امروز مصداقی عینی در اخراج آمریکا از منطقه نمود پیدا کرده و باید نمرود و فروعنیان زمان را به خاک مذلت نشاند.

کد خبر 5262869

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۳۰
      0 0
      برای قدرت و ثروت باید اثبات کند که حتی از جان فرزندش میگذرد، حتی اگر موجودی که قربانی میکند از پسرش پاک تر بی گناه باشد، این درس عظیمی است. وقت چهارپایان نمیفهمند خدا از انسان چه میخواهد و به انسان چه داده است که بیاندیشد
    • محمد IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۳۰
      0 0
      وقتی حقیقت را شنیدی و از اعمال بد گذشته خود دست نکشید، رسوا میشوید، رسوا شدید و از اعمال و فکر بد گذشته خجالت نکشیدید و دست نکشیدید، مصیبت گرفتار میشوید تا حق و حقیقت را در زمان خود بشناسید و تصور نکنید ارزشی در برابرش داشته اید