روح اله برادری، در خصوص جایگاه و اهمیت تاسیس فدراسیون تهیه کنندگان و توزیع کنندگان سینما به خبرنگار مهر گفت: "در حال حاضر کشور به سمت فدراتیو شدن پیش می رود. یعنی سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است که بودجه هر استان را در اختیار استاندار قرار می دهد و با توجه به اینکه استاندار توسط شورای استان تعیین می شود و اعضای این شورا را مردم تعیین می کنند، در اصل کشور به سمت فدراتیو شدن پیش می رود."
وی ادامه داد: "با توجه به این شرایط تشکیل فدراسیون برای صنف تهیه کنندگان حرکتی مثبت و مطلوب است و در طولانی مدت کارآمدی و تاثیرمثبت خود را به خوبی نشان خواهد داد. زیرا فدراسیون موجب می شود که تهیه کنندگان به شکل کلان تر و جامع تری عمل کنند و منافع جمعی اعضای حاضر در این تشکل جدید بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد."
این تهیه کننده راجع به اینکه صدور مجوز تولید و اکران توسط وزارت ارشاد تا چه اندازه در روند حرکتی سینمای ایران موثر است، توضیح داد: "من به طور کلی با وجود وزارت ارشاد مخالفم. چون انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و بر اساس اعلام وزیر ارشاد، دولت ما دولت مسجد محور است. بنابراین تمامی مسایل فرهنگی جامعه می تواند در مساجد به وسیله افراد این بخش حل و فصل شود."
برادری تاکید کرد: "در حال حاضر هیچ کشوری وزارت ارشاد ندارد و فقط بخش حمایت از صنعت گردشگری به فعالیت می پردازد که البته این بخش در کشور ما چندان فعال نیست. اکنون در هند سالی نزدیک به هزار فیلم تولید می شود، در حالی که نه وزارت ارشاد دارد و نه اینکه پروانه ساخت و نمایش برای این نوع فیلم ها تولید می شود."
وی با اشاره به اینکه مسایل فرهنگی باید در میان اهالی آن بررسی و تبیین شود، یادآور شد: "هر کشوری به وسیله سینما فرهنگ و مسایل اجتماعی خاص خود را انعکاس می دهد. سینمای ما نیز به انعکاس پدیده ها و اتفاقاتی می پردازد که برخاسته از فرهنگ جامعه است. بدون تردید اگر وظیفه بررسی و نظارت بر تولید و نمایش به عهده فیلمسازان قرار بگیرد، آنها در نوع آثاری که ارایه می کنند به اندازه ای دقت نظر دارند که سینما به انحراف کشیده نشود."
تشکل جدیدی که برای گردهم آمدن و انسجام بیشتر تهیه کنندگان سینمای ایران در نظر گرفته شده است در طولانی مدت کارایی خود را نشان می دهد و به نفع سینما خواهد بود.
کد خبر 526518
نظر شما