به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا طهماسبی صبح امروز در مراسم افتتاح هفتمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان گفت: بین 8 تا 15 درصد تولید ناخالص ملی کشورها به صنعت ساختمان اختصاص دارد که در ایران نیز همینطوربوده و این صنعت برای حرکت دیگر بخشها فعال است .
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای عمرانی در سال 85 حدود 5 / 2 برابر سال 83 بود افزود : با سیاستهای دولت نهم صنعت عمران و ساختمان بصورت کلان شامل جاده سازی ، پل ، زیرساختها ، بناها و ساختمان رونق چشمگیری گرفته و دولت به فعال سازی این بخش توجه ویژه دارد .
طهماسبی تصریح کرد : ساخت200 هزار واحد مسکن روستایی و فعال سازی بخش مسکن شهری از اقدامات سال گذشته دولت بود و برنامه امسال دولت نیز ایجاد 5 / 1 میلیون واحد مسکونی است و برای 5 سال آینده هم ایجاد حدود 9 میلیون واحد مسکونی در برنامه کاری است .
وی افزود : فعالان بخش صنعت ساختمان با توجه به این سیاست دولت و حجم سرمایه گذاری که دولت سیاستگذاری کرده که بخش خصوصی وغیردولتی عمومی در این زمینه انجام دهند ، به ویژه تولید کنندگان مصالح ساختمانی و گروههای خدمات فنی و مهندسی رسالت عظیمی برعهده دارند .
وزیر صنایع ومعادن در ادامه با اشاره به لایحه ارائه شده به مجلس در زمینه حمایت از صنعت ساختمانی گفت : براساس ماده 16 این لایحه ، وزارتخانه های صنایع و معادن ، بازرگانی و مسکن و شهرسازی باید حمایت خود را از تولید مصالح ساختمانی نوین و استانداردسازی تولیدات صنعت ساختمانی انجام دهند.
طهماسبی افزود : ساختمان استاندارد علاوه بر تولید مصالح استاندارد ، کار استاندارد و ساخت و ساز استاندارد توسط مجریان را نیز می طلبد .
وزیر صنایع و معادن تصریح کرد : درصددیم با ایجاد آزمایشگاههای مرجع که به همت موسسه استاندارد و تحقیقات ایران شکل می گیرد به این تولید کنندگان در جهت استانداردسازی کمک کنیم .
طهماسبی خاطرنشان کرد : حدود 6 هزار واحد صنعتی داریم که محصولات فولادی ، سیمان ، شن ، ماسه ، ماسه ، پریز و کلید و لوازم ساختمانی مخصوص و درب و پنجره تولید می کنند و از وزارت صنایع و معادن پروانه دارند.
وی افزود: سال قبل فقط 36 درصد واحدها استاندارد را رعایت می کردند اما امسال با برنامه ریزی مناسب این تعداد از 50 درصد فراتر خواهد رفت .
طهماسبی با تاکید بر استانداردبودن100 درصدی محصولات مهمی مانند سیمان و تیرآهن افزود : در بخشهای تولید شن و ماسه و بلوکهای سیمانی و گچ ساختمانی رعایت استاندارد کمتر صورت گرفته است که درصدد استانداردسازی آن هستیم .
وزیر صنایع و معادن در حاشیه این برنامه نیز اظهار داشت: از مرداد ماه سال گذشته با تشکیل جلسات متعدد با تولید کنندگان لوازم خانگی و شورای تولید لوازم خانگی و همچنین وزارتخانه های بازرگانی و کار وامور اجتماعی و مسئولین صندوق مهر امام رضا (ع) کار به صورت فعال پیگیری شد.
وی تصریح کرد: در این خصوص پس از جلسات متعدد برگزار شده، تفاهم نامه ای نیز به امضا رسید که طی آن یک مثلث اجرایی شکل گرفت.
وزیر صنایع و معادن با اشاره به دور جدید فعالیتهای صندوق مهر امام رضا (ع) در جهت پرداخت تسهیلات خرید کالای ایرانی گفت: با تلاش های صورت گرفته از مرداد ماه سال گذشته مثلث اجرایی بین بانکهای عامل، شورای تولید لوازم خانگی و صندوق مهر امام رضا (ع) شکل گرفت.
طهماسبی افزود: قرار شد با استفاده از اعتباراتی که صندوق مهر امام رضا (ع) برای تشویق ازدواج و کمک به مزدوجین در نظر می گیرد و از طریق بانکهای عامل و هماهنگی شورای لوازم خانگی و تولید کنندگانی که حاضرند به طرح یاد شده بپیوندند بتوانیم سقف وام را افزایش دهیم.
وی میزان وام تعیین شده برای خرید لوازم خانگی ایرانی را بین 1.5 تا 2 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: با اختصاص وام یاد شده قرار است لوازم خانگی ایرانی مناسب با استفاده از تسهیلات ازدواج در اختیار مزدوجین قرار گیرد.
نظر شما