به گزارش خبرنگار مهر، دکتر یدالله اسلامی دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار مجلس صبح پنجشنبه در بیست و هشتمین نشست مجمع عمومی این تشکل که صبح امروز در باشگاه وزارت کار برگزار شد، با اشاره به موضوع این نشست درباره انتخابات و حقوق اساسی مردم، گفت: در این نشست حقوق شهروندی و لزوم به رسمیت شناختن آن در میثاق های معتبر بین المللی مورد بحث قرار می گیرد.
وی با اشاره به انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی و عدم درک یکسان گروه های مختلف سیاسی از بخش های حکومت گفت: در شرایط حساس کنونی کشور باید به نقش مردم و گروه های سیاسی توجه کنیم و اصلاح طلبان باید در این خصوص راهی پیدا کنند.
دبیر کل مجمع نمایندگان ادوارگفت: گروه های اصلاح طلب با گرایش های گوناگون، نگاهی شایسته سالار و به دور از سهمخواهی انتخابات آتی را دنبال می کنند، آنان در شرایط کنونی مناسب ترین و نخستین گزینه را برای خروج از تنگناها، اصلاح طلبی می دانند و بر تدوین راهکارهای راهبردی تاکید دارند.
اسلامی تصریح کرد: در جلسات شورای مرکزی به تحلیل مسائل داخلی و خارجی پرداخته ایم و هماهنگی و همراهی نیروهای اصلاح طلب را به عنوان یک راهبرد دنبال می کنیم.
وی گفت:مجمع نمایندگان ادوار بر حفظ حقوق همه مردم تاکید دارد و به قانون توجه می کند و همگان را به قانونگرایی دعوت می کند.
این نماینده ابق مجلس، در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: بیست و هشتمین نشست مجمع عمومی نمایندگان ادوار در شرایط ویژه ای برگزار می شود، چرا که ما در آستانه سالگرد مشروطیت هستیم و در همین شرایط با بحران های داخلی و خارجی نیز مواجه هستیم .
اسلامی تنگناهایی از جمله فشار بر رسانه ها و فعالان دانشجویی و یکسان بودن دستگاه های نظارتی و اجرایی را مانعی برای نهادهای مدنی توصیف کرد و اظهار داشت: برخی گروه ها تلاش می کنند بین اصلاح طلبان ناهماهنگی هایی ایجاد کنند و درصدد سازمان دادن به تفرقه ها هستند که باید آنان را مورد شناسایی قرار دهیم
دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار با اشاره به فرا رسیدن یکصدمین سالگرد مشروطیت تصریح کرد: در مشروطیت بحث مبارزه با استبداد و تلاش برای برابری قانون وجود داشت، لذا اکنون اصلاح طلبان خواسته های مشروطیت را با ادبیات یک قرن بعد مطرح می کند و خواهان به رسمیت شناختن حقوق شهروندی ، حقوق مخالفین و آزادی سیاسی در خصوص مطبوعات، اجتماعات و انتخابات آزاد هستند.
وی ایجاد همبستگی ملی را با پذیرش ابزار و لوازم آن میسر دانست و گفت: همبستگی ملی با بخشنامه ها به دست نمی آید و یک راه عملیاتی آن پذیرش مشارکت مردم در تعیین سرنوشت و برداشتن مرزهای خودی و غیر خودی است .
اسلامی با تاکید بر اینکه انتخابات یک فرصت است، گفت: باید تلاش کنیم تا در انتخابات از توانمندی هایمان به نحو مطلوب استفاده کنیم و بحث های محوری را مورد توجه قرار دهیم و چنانچه به نقد یکدیگر می پردازیم باید چرایی و چگونگی آن را هم بیان کنیم .
دبیر کل مجمع نمایندگان ادوار ادامه داد: دلیلی ندارد در گذشته بمانیم و راهی به سوی آینده نداشته باشیم.
وی با انتقاد از نظارت استصوابی گفت: انتخابات آزاد برای ما خیلی مهم است و معتقدیم با گسترش فضای نقد امکان رشد اندیشه ها و بهبود برنامه ها وجود دارد.
دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار تدوین نحوه مشارکت در انتخابات با هدف پیروزی را مسئله ای مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: بخشی از نیروها تا لحظات آخر نمی دانند که در انتخابات حضور خواهند داشت یا خیر، اما برخی دیگر از مدتها قبل می دانند در انتخابات حضور دارند و به انجام برنامه های مختلف در این خصوص می پردازند و به همین دلیل طبیعی است که نابرابری نمیتواند مبنای یک رقابت آزاد و سالم برای انتخابات مجلس هشتم باشد.
نظر شما