به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام آنلاین، عبدالرزاق قاسم رئیس سازمان خیریه توسعه اجتماعی اسلامی در گفتگو با اسلام آنلاین یادآور شد: متأسفانه متوجه شدیم که توده های مردم در روستاهای مالاوی از نظر خدمات پزشکی – بهداشتی نادیده گرفته شدهاند. در حقیقت اکثر سازمانها که برای کمک به این منطقه می آیند بیشتر بر مناطق شهری یا نیمه شهری تمرکز می کنند که پیش از حضور آنها نیز خدمات بهداشتی در آن منطقه وجود داشته است.
قاسم اظهار داشت که سازمان خیریه وی تاکنون 11 درمانگاه سیار در این منطقه مستقر کرده که نیازهای پزشکی مردم محروم این منطقه را پاسخگوباشد.
سازمان خیریه توسعه اجتماعی اسلامی سازمانی است که به منظور حمایت از مردم فقیر در مناطق روستای از ابعاد مختلف زندگی بویژه بهداشت، کشاورزی و آموزش تأسیس شده است. اگرچه ایده تأسیس این مرکز از سوی مسلمانان مطرح شد و اداره و تصدی آن نیز برعهده مسلمانان است اما این سازمان اسلامی خدمات و کمکهای خود را بدون توجه به دین نیازمندان ارائه می کند.
در مالاوی 60 درصد از جمعیت کل زیر خط فقر زندگی می کنند و کمتر یک دلار در روز درآمد دارند.
فقط شایع در این کشور چالشهای بسیاری را برای دولت فراهم کرده که در آن میان می توان به فقدان تسهیلات بهداشتی اشاره کرد از این رو تعداد سازمانهای دین محور که تلاش می کنند این شکافها را پر کنند در کشور مالاوی افزایش چشمگیری داشته است.
اسلام نیز پس از مسیحیت دومین دین بزرگ در این کشور محسوب می شود. آمار رسمی نشان می دهد که 12 درصد از جمیعت کل این کشور مسلمان هستند اما انجمن مسلمانان مالاوی به عنوان سازمان پوشش مسلمانان این رقم را 36 درصد اعلام کرده است.
نظر شما