خبرگزاری مهر -گروه استانها: در حالی مهرماه ۱۴۰۰ سومین سال تحصیلی کرونایی کشور آغاز میشود که عدم حضور دانش آموزان در سالهای گذشته باعث مشکلاتی برای نظام آموزشی کشور و نیز رشد فردی، تربیتی، و آموزشی دانش آموزان شده است.
در کنار مشکلات وارده به تربیت و آموزش، اهمیت حفظ سلامت دانش آموزان در این شرایط کرونایی کشور بر کسی پوشیده نیست.
مهرماه نزدیک است و با توجه به شرایط کرونا احتمال غیرحضوری بودن دانش آموزان و آموزش مجازی وجود دارد، با این حال حدود ۱۴ هزار دانش آموز ایلامی همچنان تبلت ندارند.
آموزش مدارس مناطق پرجمعیت غیرحضوری
مدیرکل آموزش و پرورش ایلام روز گذشته اعلام کرد: با توجه به وضعیت کرونا در استان، طی نخستین ماه سال تحصیلی جدید وضعیت آموزش مدارس مناطق پرجمعیت غیرحضوری تعیین شده است.
امیر مهردادی بیان کرد: وضعیت آموزش دانش آموزان در مدارس کم جمعیت زیر پنج نفر را که عمده در مناطق روستایی و عشایری هستند، به صورت حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
وی افزود: در مناطقی که دانش آموزان به اینترنت و وسایل آموزشی مجازی دسترسی ندارند، دروس آنها به صورت درس نامه تهیه و توسط معلم در اختیار قرار خواهد گرفت.
آمادگی آموزش و پرورش برای آموزش حضوری و غیرحضوری
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ایلام نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در خصوص بازگشایی مدارس اگر آموزشها به صورت حضوری باشد، آموزش و پرورش استان کاملاً چه از نظر ساماندهی نیروی انسانی، فضا و چه از نظر تجهیزات آمادگی کامل دارد.
مهرانگیز جلیلیان در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: آموزش و پرورش استان تابع سیاست و تصمیمات ستاد ملی کرونا است.
وی افزود: تا به این لحظه تصمیمات به صورت این است که آموزشها در مهرماه به صورت غیر حضوری باشد و در آبان ماه به صورت حضوری برگزار شود.
جلیلیان اضافه کرد: اگر در این مدت دو هفته باقی مانده تغییری ایجاد شود که آموزشها به صورت حضوری یا نیمه حضوری انجام شود مجدداً اطلاع رسانی خواهد شد که اولیا و دانش آموزان در جریان برنامهها قرار گیرند.
وی عنوان کرد: در سال گذشته معلمان آموزش و پرورش استان تجربه آموزش از طریق فضای مجازی را کسب کردهاند و قطعاً در سال جاری بسیاری از مشکلات سالهای گذشته حل میشود.
اولیا بچهها را از تحصیل محروم نکنند
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ایلام گفت: در سال گذشته حدود ۸۰ درصد دانش آموزان ایلامی دسترسی به فضای مجازی داشتند و از این طریق آموزش میدیدند.
جلیلیان افزود: ۲۰ درصد باقی مانده که دسترسی نداشتند، دانش آموزانی مناطق دوردست استان بودند که به هیچ عنوان دسترسی به فضای مجازی نداشتند و از طریق راهبران آموزشی و یا حتی به صورت حضوری با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی آموزش دیدند.
وی افزود: مشکلات و مسائل سال گذشته در بحث آموزش مجازی تقریباً دسته بندی شده و تلاش داریم امسال این مشکلات به حداقل برسد که اگر آموزش مجدداً به صورت غیر حضوری باشد، آمادگی بیشتر از سال گذشته در آموزش و پرورش استان وجود دارد.
وی ادامه داد: تا به این لحظه ثبت نام دانش آموزان استان به صورت مطلوب در استان انجام گرفته است و تعداد کمی از ثبت نا م دانش آموزان باقی مانده است.
جلیلیان عنوان کرد: از اولیای دانش آموزان به خصوص پایه اول میخواهیم که اگر کودک پایه اول دارند به این فکر نکنند که امسال چون فضای مجازی است، بچهها را تحصیل محروم کنند.
۱۴ هزار دانش آموز روستایی استان نیازمند تبلت
استاندار ایلام نیز هفته گذشته در شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه ۱۴ هزار دانش آموز روستایی استان نیازمند تبلت برای آموزش مجازی هستند، از آموزش و پرورش خواست در این زمینه رایزنی برای تامین اعتبار و خریداری را داشته و ۳۰ درصد اعتبار مورد نیاز از استان تامین میشود.
محمد نوذری بیان کرد: اگرچه هنوز تصمیم نهایی برای بازگشایی مدارس اخذ نشده ولی برای مدارس کم جمعیت به ویژه روستایی که امکان فعالیت به صورت نیمه حضوری دارند، باید اقلام بهداشتی و ضدعفونی مورد نیاز دانش آموزان فراهم شود.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام نیز بیان کرد: از زمان فراگیر شدن بیماری کرونا و غیرحضوری شدن تحصیل دانش آموزان ایلامی تاکنون یک هزار و پنجاه دستگاه تبلت و لپ تاپ بین دانش آموزان و دانشجویان مددجوی کمیته امداد استان ایلام توزیع شده است.
قنبر موسی نژاد گفت: با توجه به در پیش بودن کنگره گرامیداشت سه هزار شهید استان، تهیه تبلت برای سه هزار دانش آموز نیازمند فاقد تبلت در این استان هدف گذاری شده است.
نظر شما