به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حداد عادل پیش از ظهر امروز در بیست ودومین نشست خود با خبرنگاران، با بیان این مطلب افزود: ما همیشه در قبال تعهدات خود در هر زمینه ای عمل کرده و پایبند بوده ایم اما مشکل اصلی ما با آژانس این است که آنها نسبت به وظیفه خود عمل نمی کنند.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه فکر می کنید روس ها به تعهد خود در باره نیروگاه بوشهر کی عمل خواهند کرد ، گفت: ما در مجلس بارها تاکید کرده ایم روسیه باید تعهد خود در قبال تکمیل نیروگاه اتمی بوشهر عمل کند، چرا که این نیروگاه می تواند نماد همکاری ایران و روسیه باشد و در صورت تکمیل تاثیر مثبتی از کشور روسیه بر ذهن ملت ایران خواهد گذاشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی در خصوص آخرین وضعیت لایحه نظام جامع هماهنگ پرداختها اظهار داشت: این لایحه گسترده و دراز مدتی است که مجلس خواهان اجرای آن است، اما عمده ترین نگرانی دولت این است که با تصویب این لایحه نتواند در قبال تعهدات خود نسبت به پرداخت حقوق کارمندان عمل کند و دشواریهای زیادی در این خصوص متحمل شود و از این طریق قادر به انجام آن نباشد.
وی با تاکید بر اینکه سعی ما بر این است تا با تفاهم دولت و مجلس لایحه مدیریت جامع خدمات کشوری و یا همان نظام هماهنگ پرداخت را به سرانجام برسانیم ، افزود: در صورتی که بر سر اجرای این لایحه به تفاهم نرسیم ، لایحه نظام هماهنگی پرداخت را به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع خواهیم داد تا آنها در این خصوص تصمیم گیری کنند.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از پیشرفت لایحه اصل 44 ابراز نارضایتی می کرد ، گفت: اگر جانب انصاف را رعایت کنیم مجلس تا کنون هیچ گونه کوتاهی در باره اجرایی شدن لایحه اصل 44 قانون اساسی انجام نداده است.
حداد عادل با اشاره به اینکه اجرای لایحه اصل 44 قانون اساسی که باعث ایجاد یک انقلاب اقتصادی در کشور می شود نیازمند یک زمان معقول است ، خاطرنشان کرد: نباید از مجلس انتظار داشت تا در خصوص یک چنین لایحه مهمی به سرعت تصمیم بگیرد و آنرا طی چند ماه و یا یک سال به سرانجام برساند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال دیگری که به اختلاف دولت و شهرداری تهران درباره بنزین اشاره داشت، گفت: اختلاف دولت وشهرداری همانطور که طی روزهای گذشته شاهد اخبار آن بوده ایم، حل شده است.
وی تصریح کرد: همانطور که مسئولان اعلام کرده اند، مصرف بنزین شهرداری جزو مصارف عمومی محسوب می شود و شهرداری ها می توانند با قیمت بنزین سهمیه بندی شده نسبت به خرید بنزین اقدام کنند.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص دیدار خانواده دانشجویان دستگیر شده با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: از جزییات این دیدار با خبرم و از برگزاری چنین جلساتی برای حل مشکل این دانشجویان استقبال می کنم .
حداد عادل ادامه داد: اگر چه اعمال این دانشجویان مورد پذیرش هیچ کس نیست اما امیدوارم با رعایت جانب انصاف علاوه بر اینکه شاهد تکرار چنین اتفاقاتی در آینده نباشیم آنها به زودی آزاد شوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چه قدر نسبت به حفظ منافع ملی در احداث خط لوله انتقال گاز از ایران به کشورهای هند و پاکستان تاکید دارید؟ گفت: اگر چه احداث این خط لوله را از جهات مختلف برای کشور مهم می دانیم اما در هر قرار دادی که از سوی کشور با سایر کشورها منعقد می گردد باید علاوه بر منافع اقتصادی ،حفظ منافع ملی نیز در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: مجلس نسبت به حفظ منافع ملی حساس است و هر جا احساس خطر کند با جدیت وارد خواهد شد.
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه خفظ منافع اقتصادی کشور جدای از منافع ملی نیست، تصریح کرد: در انعقاد هر قرارداد، مسئولان باید به تمامی جوانب آن اعم از اقتصادی و سیاسی توجه ویژه ای داشته باشند.
نماینده مردم تهران در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص خواست رئیس جمهور مبنی بر تحول در نظام بانکی و این که آیا این خواسته منافاتی با لایحه اصل 44 قانون اساسی دارد یا خیر؟ گفت: اعتقاد رئیس جمهور این است که بانکها باید از انجام برخی رفتارها که باعث کنار گذاشته شدن نقش خدماتی آنها نسبت به جامعه می شود، پرهیز کنند ؛ لذا این درخواست هیچ منافاتی با لایحه اصل 44 قانون اساسی ندارد .
حداد عادل افزود: متاسفانه در حال حاضر بانکها در کشور ما نقش موسسات پولی و مالی را ایفا می کنند که آنها را تبدیل به یک بنگاه اقتصادی کرده است.
وی تصریح کرد: در دولتهای گذشته نیز مسئولان نسبت به نحوه کار بانکها گلایه داشته اند ، اما هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده اند ؛ بنابراین اگر دولت نهم نسبت به اصلاح این رفتار از خود واکنش نشان داده است باید آن را حمایت کنیم .
رئیس مجلس شورای اسلامی به دیدار رئیس جمهور با 57 اقتصاددان منتقد سیاست های اقتصادی دولت اشاره کرد و اظهار داشت: خواست من از دولت این است که این نشست ها را ادامه دهد و از اقتصادانان می خواهم از مسائل سیاسی پرهیز کرده و تنها به فکر پردازش مسائل اقتصادی و تخصصی باشند.
رئیس قوه مقننه در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید واکنش شما نسبت به سخنان یکی از اعضای کنگره آمریکا که خواستار تخریب مکه و مدینه شده بود ، چیست؟ پاسخ داد: این اظهار نظر آن قدر سخیف و بی ارزش است که اصلا نباید نسبت به آن نظر داد.
وی در خصوص واکنش مجلس به نظرات علمای وهابی که خواستار تخریب امکان متبرکه شیعیان شده بودند، خاطرنشان کرد: بر اساس توضیح دولت عربستان این اظهار نظرات مربوط به افرادی خاص بوده که در سایتی منتشر شده است وهیچ ارزش و اعتباری ندارد.
نماینده مردم تهران در پاسخ به سئوالی درباره بد اخلاقی برخی مسئولان نسبت به خبرنگاران اظهار داشت: این امر برای تمامی مسئولان عمومیت ندارد و اگر هم بعضی ها خبرنگاران را متهم می کنند، مطمئنا از رسانه آن خبرنگار گلایه دارند و چون مدیر آن رسانه را کمتر می بینند گلایه های خود را متوجه خبرنگاران می کنند.
نظر شما