۲۲ مرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۲۲

سایت سازمان ملل با پیام اعتراض به سیاستهای اسرائیل و آمریکا هک شد

سایت سازمان ملل با پیام اعتراض به سیاستهای اسرائیل و آمریکا هک شد

سه هکر موفق شدند وارد سایت رسمی سازمان ملل متحد شوند و با هک کردن این سایت پیام مخالفت خود را با سیاست های آمریکا و اسرائیل در خاورمبانه به مقامات این سازمان جهانی ابلاغ کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این پیام که به امضای سه هکر با اسامی " Kerem 125, MOsted و Gsy" رسیده، آمده است:" این یک مخالفت رایانه ای در مقابل اسرائیل و آمریکا است. کودکان و دیگر مردم بی دفاع را نکشید. صلح برای همیشه. جنگ نه!"

این سه هکر این پیام را وارد قسمتی از سایت کرده اند که اظهارات بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد منتشر شده بود.

پس از گذشت چند ساعت این سایت از طرف مقامات سایت ساختمان شیشه ای تاریک شد و دقایقی بعد یک پیام عذرخواهی از تمام کاربران اینترنت به این مضمون منتشر شد: "این سایت به علت تعمیر و برنامه ریزی موقتا در دسترس نیست. به خاطر ایجاد این ناراحتی متاسفیم."

صفحه هک شده سایت سازمان ملل

در صفحه ای که تصویر دبیر کل سازمان ملل نشان داده شده بود، این هکرها در بین صحبت های بان کی مون، سه پیام غیرعادی را به نقل از وی وارد کرده بودند. پیام ضد آمریکایی علاوه بر این صفحه در صفحات دیگر هم تکرار شده بود.

خبرگزاری فرانسه که این خبر را منتشر کرده است، احتمال می دهد که حداقل یکی از این هکرها ملیت ترک داشته باشد.

بنابراین گزارش، حمله هکرها به سایت سازمان ملل و وارد کردن پیام صلح و ضد اسرائیلی- آمریکایی به این سایت، اولین حمله هکرها به سایت های مهم نیست. بطوری که در 10 سال گذشته هکرها به دفعات مختلف موفق به هک کردن سایت های استراتژیک شده اند.

از میان مهمترین هک هایی که در این مدت اتفاق افتاده است می توان به این موارد اشاره کرد:
در سال 2000 دو هکر 18 ساله کد کارت اعتباری بیل گیتس (رئیس مایکروسافت) که از طرف شرکت American Express صادر شده بود را هک کردند. همچنین این دو جوان موفق شدند کدهای دسترسی به اطلاعات محرمانه نظامی ارتش آمریکا را شناسایی کنند.

در سال 2002 یک هکر انگلیسی 40 ساله با عنوان "گری مک کینون" که در آپارتمان خود در لندن دستگیر شد، توانست لقب "بزرگترین سارق انفورماتیکی تمام دوران ها که یک سیستم نظامی را هک کرده است" را به خود اختصاص دهد.

در حقیقت این هکر انگلیسی پس از حوادث 11 سپتامبر 2001 که سیستم های امنیتی سایت های دولتی آمریکا پیشرفته تر و نفوذناپذیرتر شده بود، با هدف پیدا کردن بشقاب پرنده (یوفو) موفق شد وارد سایت های ناسا و پنتاگون شود.

به گزارش مهر، همچنین در سال 1998 این هکر توانسته بود وارد سیستم شبکه ای اطلاعات دفاعی آمریکا شود. این سیستم قلب انفورماتیکی پنتاگون است که ماهواره های نظامی آمریکا را کنترل می کند.

در سال 2005 نیز یک نوجوان 16 ساله سوئیسی با نام مستعار "استاکاتو" موفق شد به مدت یکسال وارد سایت های بسیاری از آژانس های فدرال آمریکا شود و در سیستم های امنیتی این سایت ها اختلال ایجاد کند.

بنابراین گزارش، هکرها به دو گروه خوب و بد تقسیم می شوند. در این میان هکرهای خوب نیز فعالیت هایی بشردوستانه ای را انجام می دهند. برای مثال در جنگ کوزوو، درحالی که نیروهای ائتلافی ناتو و همپیمانانش بلگراد را بمباران می کردند، هکرهای خوب موفق شدند به اطلاعات شخصی مربوط به حساب های بانکی "میلوسوویچ"، رهبر صربستان دردسترسی پیدا کنند و این حساب ها را به نفع مردم بی دفاع مسدود کنند.

به گزارش مهر، همچنین در سال 2002 یک خبرنگار آمریکایی موفق شد وارد صندوق پست الکترونیک صدام حسین، دیکتاتور سابق عراق شود و نامه های شخصی، سفارشات دیکتاتور به مقامات بعثی و دیگر اطلاعات مهم را بخواند.

کد خبر 533555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha