۲۲ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۱۸

عمر ناوگان حمل و نقل آذربایجان شرقی بالاتر از متوسط کشوری است

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل حمل و نقل و پایانه های آذربایجان شرقی گفت: متوسط عمر ناوگان حمل و نقل آذربایجان شرقی بیشتر از متوسط کشوری است.

علی فیروزی در گفتگو با خبرنگاران افزود : بیشترین مشکلات فرسودگی ناوگان آذربایجان شرقی در بخش حمل و نقل باری است بطوریکه عمر خودروهای باری در این استان 4 سال بیشتر از متوسط کشوری است.

به گفته وی درحالیکه بر اساس برنامه سوم توسعه، عمر متوسط ناوگان باری کشور باید به 10 سال می رسید در حال حاضر متوسط عمر خودروهای باری کشور 20 سال و عمر ناوگان باری آذربایجان شرقی نیز 24 سال است.

فیروزی همچنین با اشاره به وضعیت ناوگان حمل و نقل مسافری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد : در حال حاضر 800 دستگاه اتوبوس با میانگین سنی 12 سال در این استان فعال هستند درحالیکه میزان متوسط کشوری 13 سال است.

وی ناوگان حمل و نقل سواری های بین شهری را نیز خوب توصیف کرد و افزود: تعداد 450 دستگاه خودروی سواری بین شهری با عمر 5 سال در این استان تردد می کنند درحالیکه عمر متوسط کشوری 7 سال است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های آذربایجان شرقی در ادامه به وضعیت نامناسب ناوگان مینی بوس های مسافربری آذربایجان شرقی اشاره کرد و افزود : وضعیت این ناوگان نیز به مانند خودروهای باری چندان مناسب نیست بطوریکه متوسط عمر این بخش در استان 23 سال بوده و در مقایسه با متوسط کشوری 2 سال بالاتر است .

علی فیروزی در بخش دیگری از سخنان خود از کاهش میزان تصادفات جاده ای در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: برای نخستین بار در طول تاریخ این منطقه ، میزان تصادفات جاده ای آذربایجان شرقی از مرداد ماه 85 تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل 5/17 درصد کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع درحالی اتفاق می افتد که آذربایجان شرقی از سال 1372 که بحث ارتقای ایمنی جاده ای در کشور مطرح شد ، همواره شاهد رشد تصادفات جاده ای بوده است.

فیروزی سیاست مدیریت استان را بر کاهش تصادفات جاده ای و افزایش ایمنی جاده ها عنوان کرد و افزود: این استان برای افزایش ایمنی رانندگی در جاده ها برنامه ریزی گسترده ای داشته بطوریکه در سال گذشته برای نخستین بار در کشور ، همایش ایمنی جاده ای در تبریز برگزار شد.

به گفته وی اداره کل حمل و نقل و پایانه های آذربایجان شرقی از سال گذشته با ارایه برنامه ای با عنوان "طرح ارتقای ایمنی راهها و کاهش تصادفات جاده ای" اقدامات گسترده ای برای کاهش تصادفات جاده ای در استان آغاز کرد.

فیروزی یادآور شد: مهمترین عامل موفقیت این طرح ، همکاری گسترده نیروی انتظامی ، اورژانس ، هلال احمر ، مخابرات و راه و ترابری بود که هرکدام با افزایش نظارت ، کنترل و خدمات خود نقش تعیین کننده ای در کاهش سوانح جاده ای داشته اند.

کد خبر 533774

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha