۱۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۱:۲۸

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

بیش از ٧٣ هزار هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان رفع تداخل شد

بیش از ٧٣ هزار هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان رفع تداخل شد

زاهدان - سرپرست مدیریت امور اراضی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۴٩ پلاک به مساحت ٧٣ هزار و ۴٨٠ هکتار از اراضی استان رفع تداخل شد.

الهام شهرکی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با هدف حفظ و حراست از زمین‌های ملی و منابع طبیعی و در راستای اجرای ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید و رفع تداخلات ناشی از اجرای مقررات موازی دستگاه‌ها پس از بررسی کلیه موارد در کارگروه‌های شهرستان و کمیسیون استان، از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۴٩ پلاک به مساحت ٧٣ هزار و ۴٨٠ هکتار رفع تداخل شد.

وی افزود: این رفع تداخلات در شهرستان‌های زابل، هیرمند، نیمروز، زهک، هامون، خاش، ایرانشهر و بمپور بوده که پس از رفع تداخل مقدمات صدور سند مالکیت برای بهره برداران و کشاورزان از سوی اداره ثبت اسناد و املاک و منابع طبیعی فراهم شد.

سرپرست مدیریت امور اراضی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پس از رفع تداخل و صدور سند برای اراضی کشاورزی، زمین کشاورزی دارای ارزش و اعتبار شده و کشاورز می‌تواند به عنوان وثیقه از آن استفاده کند و کشاورزان صاحب زمین از این طریق دارای سرمایه واقعی‌تری شده و امکان این را می‌یابند که فعالیت کشاورزی خود را توسعه دهند.

کد خبر 5348948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha