عباس رجایی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: جدایی هر بخش از استان به ویژه ساوه و زرندیه غیرکارشناسی است و هیچ کار کارشناسی این جدایی را تایید نمی کند و به نظر می رسد کسانی که خلاف آن را تبلیغ می کنند به دنبال منافع خود هستند.
وی خاطر نشان کرد: مذاکرات مجلس در زمان استانی شدن قم هرگز اضافه شدن ساوه را تایید نکرد و شهر قم با روستاهایش استان شد.
رجایی اراک و ساوه را دو شهر صنعتی مهم استان خواند و اظهار داشت: اراک دارای صنایع بزرگ و ساوه دارای صنایع زیردستی اراک است و این دو شهر مراودات صنعتی با یگدیگر دارند در حالی که استان قم ویژگی های دیگری دارد و از سوی دیگر جدایی ساوه از استان ساختار صنعتی منطقه را بر هم می زند.
وی هر اقدامی در این مورد را باعث ایجاد هزینه های اضافی و هدر رفتن بیت المال به نفع گروهی خاص خواند و یادآور شد: به همان میزان که ساوه از اراک فاصله دارد با قم نیز فاصله دارد و مسئله ای که عده ای به عنوان مشکل مطرح می کنند غیر کارشناسی و تحرکات سیاسی است.
نماینده مردم اراک در مجلس با تاکید بر این که مقامات استان باید در مقابل دامن زدن به این نوع شایعات واکنش بیشتری نشان دهند ادامه داد: استانی شدن قم به دلیل اهمیت مذهبی و دینی آن بود و رهبر معظم انقلاب زمانی که رئیس جمهور بودند و زمانی که رهبری انقلاب را به عهده گرفتند با اتصال ساوه به قم مخالف بودند.
رجایی با اظهار تاسف از این گونه استفاده ها در راستای تبلیغات و منافع گروهی و شخصی بیان داشت: امسال سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی است و مبنای دولت نهم نیز عدالت محوری و مهرورزی است و رخ دادن چنین مسائلی در این شرایط سوال برانگیز و نشان از بی توجهی به مباحث کلان کشوری است.
نظر شما