به گزارش خبرگزاری مهر، این جشنواره در راستای ایجاد زمینه حضور مثبت فارغ التحصیلان در صنعت و پویایی دانشگاه به همراه آموزش های کاربردی برگزار می شود.
اهداف جشنواره شامل گسترش ارتباط بین دانشکده مهندسی مکانیک و صنعت، معرفی فرصت های شغلی به فارغ التحصیلان جدید، افزایش حمایت صنایع مرتبط از دانشکده، معرفی صنایع و فناوری های جدید در حوزه مکانیک، ارزیابی و همسوسازی پایان نامه، پروژه و کار آموزی ها، دروس دانشگاهی با نیازهای صنعتی و کاربردی و در نهایت بنا نهادن یک مکانیزم جدید جهت جذب نیروهای متخصص و کارآمد در فعالیت های تخصصی است.
برگزاری نمایشگاه توانمندی های صنعت با حضور شرکت ها، موسسات و دانشکده مکانیک برای ارایه دستاوردها و توانمندی ها و برپایی سمینارها وکارگاه های آموزشی با عناوین "اصول و فنون مذاکره، نحوه نگارش رزومه"، "راه اندازی کسب و کار"، "مبانی اقتصادی مهندسی"، "خلاقیت مهندسی" و ... برای آشنا سازی دانش جویان با مناسبات ساختار صنعتی و اقتصادی کشور و تقویت توانایی عمومی دانش جویان برای ورود به صنعت با حضور کارشناسان مجرب و مراکز تخصصی از دیگر برنامه های این جشنواره است.
نخستین جشنواره صنعتی مکانیک که سال گذشته برگزار شد به دلیل نو بودن اهداف و برنامه ها و فاصله گرفتن از شعارهای روزمره و تلاش علمی برای دستیابی به اهداف با استقبال مدیران و کارشناسان صنعت و دانش جویان و اساتید دانشکده واقع شد و حضور شرکت هایی همچون فراب، IOEC، هپکو، عظام، توگا، صدرا و ... باعث پربار شدن برنامه های جشنواره شد.
نظر شما