به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، پاتریک ویل دانشمند علوم سیاسی در دانشگاه پاریس اظهار داشت: در فرانسه ما با ادغام فرهنگی مناسبی رو به رو هستیم.
طی این نظر سنجی که با 6 هزار و 398 نفر در شش کشور غربی مصاحبه شده این نتیجه دریافت شده که اگر فرزندی خانواده خود را در جریان تصمیم ازدواج با یک مسلمان قرار دهد با مخالفت روبه رو نخواهد شد و بخش عمده ای از جمیعت این کشور دوستان مسلمان دارد.
این نظر سنجی همچنین نشان می دهد که اغلب فرانسوی ها اعتقاد دارند مسلمانان فرانسه قربانی انتقاد و تعصب توجیه نشده هستند.
ویل گفت: ما در مبارزه با تبعیض راه درستی را انتخاب نکرده ایم.
حدود 6 میلیون مسلمان در فرانسه زندگی می کنند که این تعداد بزرگترین جامعه اقلیت در اروپا را تشکیل داده اند.
این نظر سنجی همچنین نشان می دهد که بریتانیایی ها مسلمانان را بیش از همتایان اروپایی و حتی آمریکایی خود با دیده ظن و تردید در نظر می گیرند.
نظرسنجی تعاملی هریس اظهار داشته است که بریتانیایی ها مسلمانان را تهدیدی به امنیت ملی تلقی می کنند. جمعیت 2 میلیونی مسلمانان بریتانیا از زمان حملات انفجاری لندن و طرحهای تروریستی ناکام در لندن و گلاسکو در معرض فشار، تعصب و تبعیض بوده اند.
براساس نتایج تحقیقات، 59 درصد مردم بریتانیا تصور می کنند که می توان هم مسلمان بود هم بریتانیایی در شرایطی که این میزان نسبت به فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا و یا آمریکا در کمترین سطح خود قرار دارد.
52 درصد بریتانیایی ها انتظار دارند طی 12 ماه آینده یک حمله تررویستی بزرگ در بریتانیا صورت گیرد.
اسامه سعید از انجمن مسلمانان بریتانیا نتایج این نظر سنجی را مورد انتقاد قرار داد و آن را به مثابه افروختن آتش اسلام هراسی توصیف کرد.
گزارش فایننشال تایمز مدعی شده که سوء ظن نسبت به مسلمانان به شدت در آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی کاهش یافته است.
نظر شما