مهرداد خواجه نوری در گفتگو با مهر در خصوص بررسی اصلاحاتی که قرار بود این سندیکا در مورد آئین نامه سرمایه گذاری شرکت های بیمه و معرفی محصول بیمه های عمر انجام دهد و به بیمه مرکزی برای ارائه در شورای عالی بیمه تقدیم کند، گفت: حدود یک هفته پیش بیمه مرکزی انجام این کار را به سندیکا اعلام کرد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با بیان اینکه از روز یکشنبه هفته جاری مجموعه ای از مستندات در این ارتباط در اختیار کارشناسان سندیکا گذاشته شده است، تصریح کرد: حدود آبان ماه سال جاری سندیکا پیشنهادی در مورد اصلاح آئین نامه سرمایه گذاری شرکت های بیمه و بیمه های عمر به بیمه مرکزی ارائه کرده بود.
وی ادامه داد: بیمه مرکزی نیز پس از تشکیل کارگروه هایی که برای توسعه بیمه عمر تشکیل داده بود، گزارشهای آنها را به سندیکا ارسال کرد که قرار شد سندیکا پس از 2 ماه بررسی آئین نامه سرمایه گذاری شرکت های بیمه با توجه به تجارب جهانی و مدیریت ریسک نظرات خود را اعلام نماید.
خواجه نوری با بیان اینکه موضوع بالا بودن میزان سهم بیمه های عمر در بین سایر بیمه ها در کشورهای پیشرفته تکرار مکررات است، افزود: اینکه چرا بیمه های عمر از توسعه لازم در ایران برخوردار نیست و یا اینکه چه روشی برای توسعه آن وجود دارد، از مهمترین مسائل است.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت در بخش بیمه های عمر باید برای سازمان ها، افراد و سرمایه گذاران ایجاد انگیزه کند، اظهار داشت: توسعه بیمه عمر جزو وظایف بیمه مرکزی نیست بلکه وظیفه شرکت های بیمه علاقمند به فعالیت در این رشته است که این موضوع در پیشنهاد سندیکا به بیمه مرکزی آمده بود.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران به وظایف بیمه مرکزی ایران اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین کارهای تمام سیستم های نظارت بیمه ای در جهان توجه به توانگری شرکت های بیمه برای انجام تعهدات آنها در آینده است.
به گفته وی، در آزاد ترین بازارهای جهان یکی از مهمترین مسائلی که سازمان های ناظر بیمه ای به آن توجه می کنند، آئین نامه سرمایه گذاری است.
خواجه نوری اضافه کرد: هم اکنون سندیکای بیمه گران ایران کارگروهی برای بررسی آئین نامه سرمایه گذاری شرکت های بیمه تشکیل داده که دو نفر از مدیران برجسته بازنشسته بانک مرکزی که در بخش سیستم نظارت داخلی و بین المللی و بررسی های اقتصادی تبحر کاملی دارند، در این کارگروه حضور دارند.
وی با بیان اینکه به دلیل وجود الگوهای جهانی همچون انجمن بین المللی ناظرین بیمه در این خصوص اتمام بررسی های سندیکا زمان زیادی به طول نخواهد انجامید، تصریح کرد: سازمان های ناظر در سراسر جهان دور هم جمع می شوند، بنابراین با توجه به این موضوع و اهمیت حضور در سازمان تجارت جهانی، طبیعی است که ناظرین بیمه در سراسر جهان به فکر تشکیل انجمنی فرامرزی برای ارائه خدمات بیمه ای بیافتند.
دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران ادامه داد: کشورهایی همچون ایران توجه به بازار داخلی را در اولویت دارند و اجازه فعالیت به بیمه های خارجی را نمی دهند و این در حالی است که کشورمان خواهان الحاق به سازمان تجارت جهانی است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهیمت این موضوع کشورهای ناظر سازمان تجارت جهانی این انجمن را تشکیل دادند که بیمه مرکزی ایران نیز در حال الحاق به آن است.
نظر شما