به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت عصر امروز در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در محل استانداری افزود: گزارش هائی از قبیل فروش آزاد بنزین از طریق دست فروشان و وانت داران در استان ارائه شده است که باید با همکاری دستگاههای مسئول با این پدیده مقابله شود.
وی از توزیع دارو و مکمل غذائی غیرمجاز به عنوان یکی از مشکلات این بخش در مازندران نام برد و اظهار داشت: با وجود شدت یافتن این مشکل ساماندهی این امور هنوز انجام نشده است.
جواد قناعت از دخالت برخی عوامل دولتی و پیمانکاران منابع طبیعی در فروش چوب های جنگلی مازندران خبر داد و گفت: برای مبارزه با همه این مشکلات انگیزه دستگاهها باید برای جلوگیری از ورود کالای قاچاق افزایش یابد.
مدیر کل دفتر سیاسی و انتظامی استانداری مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بیشترین تاخلفات قاچاق آرد مازندران به صدور بارنامه های سوری تعلق دارد گفت: شرکت آرد و نان مازندران حضور فیزیکی ندارد و انتقال آرد از طریق کارخانجات انجام می شود که این مسئله میزان تخلفات را افزایش می دهد.
سید جمال الدین احمدی خواستار ورود اتحادیه خبازان برای تحویل گرفتن آرد مورد نیاز ار کارخانه ها شد و اظهار داشت: برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز از توانمندی های بسیج نیز استفاده می شود.
رئیس سازمان بازرگانی مازندران نیز در این جلسه گزارشی درباره فعالیت شرکت های تعاونی مرزنشینان گفت: 19 شرکت تعاونی در مازندران با عضویت حدود 852 هزار نفر مشغول فعالیت هستند.
قنبر رهی با اشاره به اینکه 47 قلم کالا مشمول صادرات و واردات توسط این شرکت های تعاونی است اظهار داشت: شرکت های تعاونی مرزنشینان مازندران در سال جاری حدود 35 میلیون دلار سهیمه ارزی داشتند که به علت حجم صادرات نتوانستد از این مکان دولتی استفاده کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: برای ساماندهی فعالیت های تعاونی مرزنشینان تخفیف گمرکی باید افزایش یابد.
نظر شما