به گزارش خبرگزاری مهر، سید میرهاشم موسوی، گفت: با تکمیل اعضای هیئت مدیره فرصت خوبی فراهم میشود تا وجوه سرمایهگذاری و کارکردی شستا ارتقا پیدا کند. شستا یک نهاد اقتصادی است که رویکرد حاکم بر آن باید از جنس اقتصاد باشد و اجازه داده نشود تا فرصتطلبیها و منفعتطلبیها آن را به محل باراندازهای سیاسی تبدیل کند. شستا ظرفیت بزرگی دارد که باید متناسب با آن هدفگذاری کرد اما این نگاه که شستا به تنهایی میتواند محل رفع و رجوع تمامی نیازهای سازمان تأمین اجتماعی باشد؛ غیرواقعی و نادرست است.
وی افزود: مهمتر از بحث اقتصادی شستا، مسئله صیانت از حقوق ذینفعان شستا است که خوشبختانه مورد تأکید اعضای هیأت مدیره هم قرار دارد. اموال و داراییهای شستا حقالناس است و به همین جهت لزوم افزایش شفافیت و جلوگیری از مداخلات گروههای سیاسی از اولویتهای شستا است. اولویتهایی که در گام نخست در فرایند انتصابات شستا خود را نشان میدهد.
موسوی، بازتعریف نقش شستا در حوزههای مختلف کشور را مورد تأکید قرار داده و گفت: باید مشخص شود شستا از منظر راهبردی و اقتصاد کلان، در حوزههای مختلف چه جایگاهی داد. برای مثال به رغم اینکه در حوزه معدنی ظرفیتهای مهمی وجود دارد؛ جایگاه ما در این حوزه از حالت مطلوب فاصله دارد. شستا باید با توجه به اولویتهای اقتصادی کشور، نقش خود در تأمین کالاهای اساسی و استراتژیک کشور را مورد بازبینی و بررسی مجدد قرار داده و به تناسب آن مطلوبترین ساختار مدیریتی را در تناسب با راهبردهای کلان فراهم کند.
مدیرعامل سازمان تأمین جتماعی خروج شستا از چالشها را نیازمند داشتن یک برنامه منسجم دانست و گفت: برنامهمحوری مسئله مهمی در مدیریت است و اهداف، ابزار و روشها در برنامه باید کاملاً مشخص باشد تا مطلوبیت در حوزه سرمایهگذاری ایجاد شود.
موسوی با آرزوی موفقیت برای اعضای جدید هیأت مدیره شستا گفت: برای ایجاد شفافیت بیشتر تلاش کنید و قبل از مورد سوال قرار گرفتن پاسخگو باشید.
نظر شما