به گزارش خبرگزاری مهر عبدالرضا مصری که از آبان ماه سال گذشته عهده دار مسئولیت وزارت رفاه و تامین اجتماعی شده، راه اندازی اورژانس اجتماعی در سراسر کشور و ایجاد خطوط تلفنی 123، ، ساماندهی 10 هزار کودک خیابانی، کمک به درمان 100 هزار معتاد، کمک به درمان افراد دارای اختلال هویت جنسی، تجهیز 100 مرکز به امکانات الکترونیکی برای افراد نابینا، خرید 120 دستگاه شنوایی سنجی، کمک به خانواده های نیازمند آسیب دیده از ایدز برای 5 هزار خانوار و خرید 60 دستگاه برای سنجش بینایی کودکان زیر 3 سال و غیره را در کارنامه خود دارد و در عین حال تاکید می کند که علاوه بر اینها، سیاست های حمایتی و امدادی در سال جاری نیز با جدیت، قدرت و قوت پیگیری خواهد شد.
وی در این باره توضیح داد که امسال بر اساس قانون بودجه سال 86 ساخت 25 هزار واحد مسکونی برای نیازمندان، زنان سرپرست خانوار و معلولان با کمک خیرین و کمک بلاعوض وزارت رفاه به وسیله کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی انجام خواهد شد؛ همچنین بیمه مکمل درمان برای 500 هزار معلول بوسیله وزارتخانه تامین می شود. ضمنا امسال علاوه بر سهمیه نهادهای حمایتی برای تامین جهیزیه 20 هزار نوعروس با سرانه 500 هزار تومان اعتبار لازم در اختیار نهادهای مذکور قرار می گیرد.
وزیر رفاه و تامین اجتماعی با اشاره به برنامه های خدمات بیمه ای در سال جاری خاطرنشان کرد: امسال در نخستین گروه هدف به وسیله وزارت رفاه عملیات اجرایی پوشش بیمه تامین اجتماعی همه رانندگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر کشور با جمعیتی در حدود یک میلیون و 200 هزار نفر آغاز شده که برای این کار دولت 100 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده است. این بیمه یکی از آرزوهای دیرینه و اقدامات مهم و اثرگذار در تامین امنیت روحی، روانی ، و جسمی قشر زحمتکش راننده بوده که خوشبختانه با همکاری وزارتخانه های تعاون، راه و ترابری و کشور این کار محقق شد.
ایجاد بیمه تامین اجتماعی برای حدود 80 هزار نفر از خادمین مساجد کشور در سال جاری که عملیات اجرایی آن آغاز شده یکی دیگر از اقدامات ارزشمند و موثر بخش بیمه گری کشور است که به وسیله وزارت رفاه و تامین اجتماعی و سازمان اوقاف و امور خیریه کشور انجام می شود.
مصری ، تدوین قانون بیمه تکمیلی بازنشستگان و اجرای آن در سال جاری، افزایش بیمه پردازان سازمان تامین اجتماعی از 5 میلیون و 194 هزار و 584 نفر در سال 83 به 5 میلیون و 699 هزار و 398 نفر در سال 85، پرداخت مابه التفاوت پاداش پایان خدمت بازنشستگان قبل از سال 78، افزایش 69 درصدی حقوق پرداختی به بازنشستگان کشوری و لشکری از مبلغ یک میلیون و 600 هزار ریال به دو میلیون و 300 هزار ریال را از جمله اقدامات بیمه ای وزارت رفاه دانست و تصریح کرد: افزایش حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 86 به مبلغ 200 هزار تومان، افزایش 100 درصدی اعتبار بیمه مکمل درمان بازنشستگان با هزینه های بالغ بر 28 میلیارد تومان، تامین فرانشیز درمان بیماران خاص در سال های 85 و 86 با اعتباری بالغ بر 58 میلیارد تومان، ساخت درمانگاه دی کلینیک در 18 شهر کشور و ... از دیگر اقدامات بیمه ای بوده است.
نظر شما