به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به استان گیلان رئیس قوه قضائیه عصر امروز در جلسه شورای تامین این استان گفت: استان گیلان از امنیت بسیار بالایی برخوردار است و این امر مرهون تلاش ها و مجاهدت مخلصانه نیروهای امنیتی و انتظامی و مایه مباهات و افتخار است و امیدواریم با تلاش بیشتر شاهد امنیت فراگیر و گسترده تر در این استان باشیم.
وی تاکید کرد که برنامه ها و اقدامات همه باید به سمت و سوی پیشگیری از وقوع جرم برود چرا که مبارزه با معلول هم هزینه زیادی دارید و هم نتیجه مطلوب به دنبال ندارد و بر این اساس باید با علل و ریشه های وقوع جرم مبارزه شود.
آیت الله هاشمی شاهرودی با اشاره به منابع بسیار غنی استان گیلان و اراضی و منابع ملی موجود در این استان خواستار توجه بیشتر و برنامه ریزی برای استفاده مطلوب از این مواهب الهی شد.
وی در ادامه تاکید کرد: منابع ملی نباید بلااستفاده باقی بماند و ضروری است با برنامه ریزی جامع برای تولید ثروت و در ایجاد اشتغال استفاده شود، که نتیجه مستقیم آن کاهش فقر و رفع بیکاری خواهد بود.
رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: برای استفاده مناسب از این منابع اگر قانون لازم است، نمایندگان مجلس قانون آن را وضع کنند تا از این منابع ملی و مواهب الهی بر اساس برنامه جامع استفاده مطلوب شود.
نظر شما