به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عزت الله شاهنده در نامه ای به ریاست دانشکده حقوق دانشگاه تهران اعلام کرد : متاسفانه طی چند روز گذشته برخی از خبرگزاری ها و روزنامه ها خبر کذب اخراج اینجانب بهزاد شاهنده از دانشگاه را انتشار داده اند.
در ادامه این نامه آمده است : همانطور که مستحضرید از چهارم تیر ماه در دانشگاه حضور داشتم و در تاریخ 30 تیرماه با مشورت و موافقت حضرت عالی درخواست بازنشستگی ام را خدمتتان تقدیم و به دانشگاه اعلام داشته ام.
شاهنده در ادامه آورده است: اینجانب در مدت 32 سال خدمت به دانشگاه تهران این دانشگاه را خانه خود دانسته و هیچ گاه آن را ترک نکرده و همیشه در راستای غنای آن خواهم کوشید. خدمت در دانشگاه تهران افتخار اینجانب بوده و بازنشستگی به هیچ وجه وقفه ای در خدمت به آن ایجاد نخواهد کرد.
وی اضافه کرده است: با 32 سال تجربه تدریس و رسیدن به سن 60 سالگی، قانون اینجانب را مجاز به درخواست بازنشستگی می کند. بعد از این همواره خواهان ادامه پژوهش و تحقیق خود در مرحله ای دیگر و خدمت به دانشگاه تهران هستم. از آن مقام محترم تقاضا دارم که اقدامات لازم را جهت صدور هر چه سریعتر حکم بازنشستگی اینجانب مبذول داشته تا از ادامه اخبار کذب پیشگیری شود.
نظر شما