به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازخبرگزاری فرانسه، "ابومازن" امروز سه شنبه درگفتگو با تلویزیون فلسطین درپاسخ به پرسشی درباره دیدارهای محرمانه مسئولان تشکیلات خودگردان و مقامهای رژیم صهیونیستی با هدف حل مسائل موجود گفت: وجود چنین دیدارهای محرمانه به هیچ وجه به معنی وجود مذاکرات محرمانه نیست.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد: هرگز درباره هیچ مسئله ای با اسرائیلی ها به توافق نخواهیم رسید، مگرآنکه توافقات به عمل آمده را ازطریق برگزاری همه پرسی به ملت فلسطین اطلاع دهیم و آن توافقات را درموسسات وابسته به سازمان آزادیبخش(ساف) به ویژه شورای ملی مطرح کنیم.
ابومازن درادامه مخالفت خود را با تشکیل کشورفلسطین با مرزهای موقت اعلام کرد.
وی درباره برگزاری کنفرانس بین المللی برای خاورمیانه که جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا برگزاری آن را پیشنهاد داده است، گفت: برای رهبران فلسطینی درباره این کنفرانس سه پرسش مطرح است، اول؛ زمان برگزاری دوم؛ محتوا و مضمون و سومین؛ شرکت کنندگان در آن.
ابومازن افزود: درتماس تلفنی که با کاندولیزا رایس وزیرامورخارجه در روزدوشنبه برقرارکردم، رایس به این پرسش ها پاسخ نداد و به این ترتیب ( وی ) نیز درباره زمان کنفرانس آن هم درحد اعلام رسانه ها بیشترنمی داند.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت : همچنین شرکت کنندگان دراین کنفرانس نیز مشخص نیستند، اما آنچه مورد نظرفلسطین است؛ حضور طرف های مرتبط با نقشه راه و طرح صلح اعراب مانند فلسطین، اردن ، سوریه، مصر و لبنان است.
ابومازن درباره موضوعات و مضمون این کنفرانس تصریح کرد: سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف) هرگز اعلام مبادی واصول را با این تعبیر که اتلاف وقت و بی فایده است، نمی پذیرد، اما این را می پذیرد که کنفرانس مذکور توافقات به عمل آمده درباره چارچوب کاری که چگونگی دستیابی به حل پایانی مسائل ازجمله مرزها، پناهندگان ، آبها و شهرک ها و قدس را توضیح می دهد، اعلام کند.
درحالی ابومازن چنین اظهاراتی را تصریح کرد که قراراست امروز وی با ایهود اولمرت نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کند.
نظر شما