۶ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۳۱

609 میلیون دلار برای بازسازی مدارس کشور اختصاص یافته است

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: امسال 609 میلیون دلار از محل صندوق ذخیره ارزی کشور به تخریب و بازسازی دو هزار و 110 مدرسه اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله بوربور ظهر امروز در آیین گشایش مدرسه 20 کلاسه شهید چمران از محل اعتبارات تخریب و بازسازی در جمع مسئولان استانی و شهرستانی و نمایندگان مردم کرج در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه بر مدارس تخریب و بازسازی در سال جاری دو هزار و 800 مدرسه با 18 هزار کلاس درس و زیربنای سه میلیون مترمربع افتتاح شده است و از مهرماه سال جاری آغاز به کار می کند.

وی افزود: طی چند سال آینده باید 30 هزار مدرسه و 132 هزار کلاس درس بهره برداری شود.

این مسئول با تاکید بر استحکام و زیباسازی در مدارس بازسازی شده یادآور شد: مدارس نوسازی و بازسازی شده باید دارای کارایی لازم باشند و محاسبات فنی این ساختمان ها به گونه ای باشد که سالیان دراز قابل استفاده باشند.

بوربور با تاکید بر اجرای قانون ساخت مدرسه برای شهرک ها توسط پیمانکاران متذکر شد: گرچه بودجه کافی برای بازسازی و مقاوم سازی مدارس وجود دارد اما بودجه برای ساخت مدارس در شهرک ها وجود ندارد و مسئولان باید اجرای قانون ساخت اماکن عمومی برای شهرک سازان و انبوه سازان را به صورت جدی پیگیری کنند تا حق مسلم شهروندان تضییع نشود.

مدیر کل نوسازی مدارس کل کشور عنوان کرد: از ابتدای اجرای طرح مقاوم سازی تاکنون 30 مدرسه در سراسر کشور مقاوم سازی شده و در صورت مطالعه دقیق وضعیت مدارس و انجام مقاوم سازی به جای تخریب و بازسازی هزینه ها 70 درصد کاهش می یابد.

در این مراسم همچنین مدیر کل نوسازی مدارس تهران گفت: اگر بخواهیم آموزش و پرورشی مبنی بر تعالیم عالیه دینی داشته باشیم باید نقش فضا را در این جایگاه در نظر بگیریم.

محمدحسین ترابی زاده افزود: در تهران استان تهران بالغ بر 840 میلیارد ریال برای ساماندهی دو هزار و 900 کلاس درس در 273 هزار مترمربع اختصاص یافته است.

وی اظهار داشت: استفاده از تجهیزات به روز، نقشه مناسب و فضای مناسب برای مدارس تخریب و بازسازی یا نوسازی شده از ویژگی هایی است که مورد توجه قرار گرفته زیرا فضاهای آموزشی علاوه بر مقاومت و عمر طولانی باید دارای ویژگی هایی باشند که در مواقع بحران بتوان از آنها استفاده کرد.

در ادامه این مراسم همچنین فرماندار کرج اظهار داشت: شهرستان کرج از دو مشکل مهاجرت بی رویه و ساخت و سازهای غیرمجاز و بدون برنامه رنج می برد که باعث نامتناسب بودن همه امکانات با جمعیت شده است.

احمد ضیایی افزود: برای رفع این مشکل لازم است مسئولان خیرین مدرسه ساز را به سمت نقاط محروم و مهاجرپذیر بودن سوق دهند .

وی خاطرنشان کرد: عدم رعایت قانون توسط انبوه سازان خیانتی است که به مردم شده و باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 542894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha