به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا زالی در مراسم اختتامیه آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی افزود: آزمون های شفاهی به صورت آسکی در دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی برگزار شده است و باید به یاد داشته باشیم که عینی کردن این آزمون ها به تازگی در کشور آغاز شده است.
وی افزود: باید به سوی عملکرد کارشناسی تر و عالمانه تر در برگزاری این آزمون ها گام برداریم تا شاهد افزایش سطح آموزش پزشکی کشور باشیم.
زالی گفت: افرادی که وارد جرگه تخصصی پزشکی می شوند باید به خاطر داشته باشند که رعایت اخلاق حرفه ای پزشکی آنها را در برخورد با بیمار، همکار و تیم پزشکی متمایز می کند.
وی افزود: متاسفانه ضرورت توجه به فعالیت های بین بخشی هنوز میان افراد جامعه نهادینه نشده است اما باید توجه داشت که یک پزشک متخصص به همراه تیم پزشکی خود شامل پرستار، کاردان اتاق عمل و بهیار می تواند در درمان بیمار نقش مهمی ایفا کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت برقراری ارتباط عاطفی و اخلاقی پزشکان متخصص با بیماران خود تأکید کرد و اظهار داشت: مردم قدرشناسان خوبی هستند و تنها با این ارتباط درست می توان در کار تخصصی خود موفق بود.
وی با اشاره به خصوصیات بارز دکتر قریب به عنوان یکی از پیشگامان علم طب نوین در ایران یادآور شد: ویژگی اخلاقی و حضور در متن مردم دکتر قریب را همچنان در یادها زنده نگه داشته است.
زالی یاد آور شد: افرادی که در آزمون های گواهینامه و دانشنامه پذیرفته شده اند از این پس به عنوان متخصصین جامعه پزشکی مورد توجه هستند و در این میان باید از خانواده های خود، اساتید و همکاران خود تشکر کنند که فضای کسب این موفقیت را برای آنها ایجاد کرده اند.
به گزارش مهر، آزمون های گواهینامه و دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی بالاترین آزمون های کشوری هستند که جهت فارغ التحصیلی دستیاران تخصصی و فوق تخصصی پزشکی برگزار می شود. بیست و ششمین دوره آزمون گواهینامه، پنجاه و چهارمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی و بیست و یکمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی سال جاری در روز اول شهریورماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
نظر شما