دکترمهدی خبیری با بیان این مطلب به خبرنگارمهرافزود: اساسنامه جدید بر پرهیز از فردگرایی درتصمیم گیری ها ومشارکت جمعی دراداره ومدیریت فوتبال استواراست و از همین رو با پیش بینی های لازم در متن اساسنامه، به دنبال تشریک مساعی تمامی نیروها و زیرمجموعه های وابسته دراداره فوتبال است.
خبیری افزود: به منظورمشارکت همه گروهها در اداره فوتبال مطابق اساسنامه جدید، اعضای صاحب رای درمجمع عمومی فدراسیون فوتبال کاملا مستقل هستند وهیچ نماینده ای تحت تاثیر و وامدارگروه دیگری نیست واعضای صاحب رای آزادانه می توانند رای خود را اعلام کنند و به اعتقاد من این شیوه از هر نظر به دموکراسی و مشارکت گروهی اعضاء مجمع نزدیک تر است.
وی درپاسخ به این سوال که آیا انتخاب همزمان رئیس فدراسیون و 9 عضو اجرایی توسط اعضای مجمع باعث ناهمگون شدن ترکیب اعضای فدراسیون و بروز اختلاف نظرهای احتمالی درآینده نخواهد شد، اظهار داشت: این دقیقا همان مسئله ای است که فیفا و AFC خواهان تحقق آن درفدراسیون های ملی هستند و به اعتقاد من نکته اصلی اساسنامه فدراسیون فوتبال همین مسئله است. در واقع چنین انتخابی باعث خواهد شد تا گروه های مختلف با نظرات و دیدگاه های متفاوت در اداره فدراسیون نقش داشته باشند و همین تضارب آراء می تواند موجبات تحول و نوگرایی را در اداره فوتبال کشورباعث شود وتک محوری جایی در اداره فدراسیون نداشته باشد.
خبیری درپایان افزود : پیش از این اعضای اجرایی فدراسیون فوتبال کاملا تحت تاثیر و تابع نظرات رئیس فدراسیون بودند و در واقع فدراسیون قائم به فرد بود اما طبق اساسنامه جدید، افراد با دیدگاه های مختلف می توانند درتصمیم گیری ها دخیل باشند و تحقق چنین رویه ای می تواند باعث پویایی وتحول درمدیریت فوتبال کشورشود و اداره فوتبال مبتنی بردموکراسی واقعی تحقق یابد.
نظر شما