سید امیرحسین کاظمینی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال آموزشها برای ایمنی بیشتر شهروندان آغاز شده است.
وی با اشاره به مجازی شدن برگزاری کلاسهای درس افزود: به همین خاطر آموزشها در بستر شبکه شاد انجام شده و به تعداد زیادی از دانشآموزان از این آموزشها بهرهمند شدند.
مسئول آموزش و آمادگی عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با بیان اینکه قبل از شیوع کرونا آموزشها به صورت چهره به چهره انجام میشد، افزود: البته امسال هم توزیع بروشور داریم، ولی در بستر فضای مجازی و به ویژه شبکه شاد با همکاری سازمان دانشآموزی نسبت به آگاهسازی دانشآموزان درباره انواع آتشسوزی اقدام شد.
کاظمینی از ساخت سه موشنگرافی ویژه چهارشنبه آخر سال نیز خبر داد و گفت: درست است که شرایط کرونایی اجازه انجام برخی اقدامات را نمیدهد اما تلاش شده با تقسیم وظایف بین دستگاههای مرتبط چهارشنبه آخر سال ایمنی را داشته باشیم.
وی به آسیبهای ناشی از تعطیلی مدارس در ساخت ترقههای دستساز اشاره کرد و گفت: این موضوع هم تاثیر مثبت و هم تاثیر منفی در دانشآموزان دارد، یعنی از طرفی فرصت آموزش چهره به چهره را نداریم و از طرفی دانشآموزان فرصت یادگیری نارنجک دستساز را از همکلاسیهای خود از دست میدهند.
مسئول آموزش و آمادگی عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان ضمن تأکید بر کنترل بیشتر خانوادهها به فرزندان خود در روزهای پایانی سال گفت: آمارها نشان میدهد که بیشترین حوادث چهارشنبه آخر سال در زمان ساخت نارنجک رخ داده است.
کاظمینی با اشاره به اینکه آمار مشخصی از روند کاهشی یا افزایشی بودن حوادث در سالهای مختلف نمیتوان ارائه کرد، افزود: نکته مهم این است که خانوادهها هم باید همراه دستگاههای آموزشی باشند تا شاهد کاهش حوادث باشیم.
وی در ادامه با توصیه به نوجوانان برای رعایت نکات ایمنی گفت: به گروههای هدف بویژه نوجوانان و جوانان توصیه می شود، از انداختن مواد منجره به قوطی های دربسته مخازن کوچک گاز، ظروف تحت فشار به داخل آتش که منجر به انفجار شدید میشود، خودداری کرده، زیرا در اثر انفجار بدنه، آنها به اطراف پرتاپ شده موجب جراحات شدید در بدن بویژه سر و صورت میشود.
مسئول آموزش سازمان آتش نشانی خدمات ایمنی شهرداری زنجان ادامه داد: خانوادهها نیز توجه داشته باشند، در صورت بروز حادثه خونسردی خود را حفظ کرده و بویژه کودکان، افراد مسن و دیگران را از محل حادثه به محل امن انتقال دهند.
کاظمینی گفت: بلافاصله با تلفن ۱۲۵ آتش نشانی تماس گرفته و مراتب را با ذکر نشانی دقیق و نوع حادثه به ستاد فرماندهی آتش نشانی اطلاع داده و در هنگام حضور آتش نشانان نیز در محل نهایت همکاری انجام گیرد.
وی ادامه داد: نوجوانان و جوانان از برپایی آتش در معابر و یا در نزدیکی پست های برق، ایستگاههای تقلیل فشار گاز و پارکینگهای عمومی خودداری کنند.
نظر شما