۹ فروردین ۱۴۰۱، ۲۲:۱۴

استاندار آذربایجان غربی:

واحدهای راکد آذربایجان غربی احیا می شوند

واحدهای راکد آذربایجان غربی احیا می شوند

ارومیه - استاندار آذربایجان غربی گفت: احیای واحدهای راکد و نیمه فعال در استان را امسال نیز همانند سال گذشته با جدیت پیگیری می کنم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدصادق معتمدیان عصر سه شنبه در آئین بهره برداری از کارخانه تولید خوراک دام، طیور و آبزیان در میاندوآب، با اشاره به برنامه دولت برای حمایت از احیای واحدهای راکد و نیمه فعال در کشور افزود: در سال گذشته با برنامه ریزی، رفع موانع و مشکلات و حمایت از واحدهای راکد، ۹۸ واحد راکد و نیمه فعال استان به چرخه تولید بازگشتند.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: احیای واحدهای راکد می‌تواند در ایجاد فرصت‌های اشتغال، افزایش تولید و درآمد مردم مؤثر باشد و ما در سال جاری روند کمک به احیای واحدهای راکد در استان را شتاب می‌دهیم.

وی با اشاره به اختصاص یک روز از هفته برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در استان گفت: در این برنامه هفتگی، به صورت اختصاصی مشکلات واحدهای تولیدی در محل خود واحد بررسی و حل می‌شود.

معتمدیان همچنین از برنامه ریزی برای ارتباط برخط جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال‌جاری خبر داد و گفت: برای افزایش ارتباط با مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی، در شهرستان‌های استان ارتباط بر خط برنامه ریزی می‌شود.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به نامگذاری امسال تحت عنوان «تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین» از طرف مقام معظم رهبری گفت: تحقق منویات رهبری در رأس برنامه‌های استان قرار دارد.

کارخانه تولید خوراک دام، طیور و آبزیان شرکت فردوس دانه آرتای شهرستان میاندوآب، عصر امروز با حضور استاندار آذربایجان غربی و جمعی از مسئولین استان و شهرستان، با سرمایه گذاری حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در روستای اوچ تپه به بهره برداری رسید.

همچنین سیلوی ذخیره سازی نهاده‌های دامی این کارخانه با ظرفیت بالای ۱۰۰ هزار تن، امروز با حضور استاندار آذربایجان غربی کلنگ زنی شد.

شهرستان میاندوآب با دارا بودن ۵۸۰ هزار رأس دام سبک و ۸۳ هزار دام سنگین، یکی از قطب‌های مهم دامپروری استان به شمار رفته و تولید و تأمین نهاده‌های دامی یکی از ضروریات و اولویت‌های جهاد کشاورزی در این شهرستان می‌باشد.

این کارخانه با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن در سال، از کارخانه‌های راکد شهرستان بود که در سال ۱۳۸۹ در زمینی به مساحت ۳ هکتار احداث شده و با احیا و فعالیت مجدداً آن و بهره برداری از این واحد تولیدی، علاوه بر امکان تولید و تأمین نهاده‌های دامی شهرستان، برای ۳۰ نفر به صورت مستقیم و ۸۵ نفر به طور غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم می‌شود.

کد خبر 5455761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha