به گزارش خبرنگار مهر، محمد هنرپیشه بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با قاسم زائری، رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به معرفی طرح ها و برنامه های شاخص اداره فرهنگ و ارشاد لامرد در سال ۱۴۰۱ پرداخت و گفت: لامرد با داشتن حدود ۱۰۰ نویسنده وتقدیم ۳۵۰ اثر مکتوب به جامعه، نقش بسزایی در انجام پژوهش ها و کسب رتبه های پژوهشی کشور داشته که سرآمد این نویسندگان علامه فقید محمد باقر محمودی علامرودشتی است که ۵۴ عنوان کتاب به چاپ رسانده و شهید مطهری از کتب ارزشمند وی در خصوص موضوعات نهج البلاغه یاد می کند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی لامرد در ادامه اظهار داشت: رایزنی هایی در خصوص تامین اعتبار برگزاری بزرگداشت اهالی قلم شهرستان انجام شده که در صورت تامین هزینه این همایش در سال جاری برگزار خواهد شد.
این مسئول فرهنگی با اشاره به آئین تعزیه خوانی درلامرد نیز اشاره ای داشته و گفت: لامرد با داشتن ۲۲ گروه تعزیه به عنوان قطب تعزیه در جنوب کشور معرفی شده است که ما خواستار ثبت جهانی تعزیه لامرد و ایجاد دبیرخانه دائمی برگزاری سوگواره تعزیه کشوری در این شهرستان می باشیم.
هنرپیشه ضمن تقدیر از امام جمعه لامرد به جهت فعال نمودن نشست های شورای فرهنگ عمومی شهرستان اظهار داشت: حوزه کلی "معنویت، اخلاق و سبک زندگی اسلامی ایرانی" و "خانواده متعالی "به عنوان موضوعات دارای اولویت در دستور جلسات شورا در سال ۱۴۰۱ قرار گرفت.
در ادامه قاسم زائری ریاست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نیز، گفت: با توجه به پتانسیل بالا و قدمت ۵۷۰ ساله تعزیه شهرستان لامرد، رویداد برگزاری سوگواره تعزیه کشوری عاشورائیان لامرد باید بعنوان یک رویداد رسمی در تقویم رویدادهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت و دبیرخانه دائمی برگزاری سوگواره ملی در این شهرستان دائر شود.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات کشور ادامه داد: با دعوت از دکتر امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور به حضور در جلسات شورای فرهنگ عمومی جنوب استان فارس می توان به نتایج ارزنده ای در خصوص کاهش آسیب ها و معضلات اجتماعی مانند طلاق در جامعه شهرستان رسید و اینجانب در پژوهشگاه فرهنگ و هنر از طرحهای پژوهشی برای ریشه یابی آسیب های اجتماعی در لامرد حمایت خواهم کرد.
وی ضمن تبریک به هنرمندان صاحب مقام در جشنواره هنری کشور در سال گذشته، تاکید کرد: یاد و نام علامه فقید محمد باقر محمودی باید در روز نهج البلاغه ثبت شده در تقویم رسمی کشور زنده نگه داشته شود.
زائری ضمن اشاره به کمبود نیروی انسانی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لامرد گفت: با توجه به صنعتی شدن شهرستان و انتظار بحق قاطبه فرهنگ وران و هنرمندان و همچنین دفاع از هویت فرهنگی شهرستان، اشرافیت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لامرد باید در برنامه های فرهنگی و هنری تقویت شده و نیروهای کارشناس بومی در این نهاد استخدام شوند.
گفتنی است دکتر قاسم زائری متولد میرحسنی لامرد می باشد.
نظر شما