به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی ظهر آدینه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری سمنان با بیان اینکه در تعطیلات امسال علی رغم افزایش شدید تردد خودرویی، شاهد فضایی آرام و مدیریت شده در جادههای استان بودیم، ابراز کرد: ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تردد در جادههای استان سمنان به ثبت رسیده است.
وی در دیگر بخش سخنان خود با بیان اینکه در روز طبیعت، مسئولیت هماهنگی جهت حفظ منابع خدادادی و زیست محیطی بر عهده اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری است، اما همه باید تلاش کنیم تا در حفظ انفال نهایت دقت و اهتمام را به انجام رسانیم، افزود: بسیاری از منابع طبیعی استان، مستعد آتش سوزی میباشد و لذا باید با بسیج تمامی امکانات نسبت به پیشگیری از حوادث احتمالی اقدام و در این راستا از ظرفیت جوامع محلی و دهیاریها استفاده مناسب به عمل آید.
معاون استاندار سمنان با بیان اینکه تخریب اراضی کشاورزی از دیگر تهدیدات روز طبیعت است که باید حضور کارشناسان جهاد کشاورزی و امور اراضی استان را برای جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی شاهد باشیم، تاکید داشت: شهرداریها و دهیاریها برای حفظ محیط زیست و همچنین پاکسازی محیط زیست در پایان روز طبیعت تلاش ویژه کنند.
حمیدی با بیان اینکه فرمانداران شهرستانهای استان برنامه ریزی در مورد ساماندهی انجمنهای فعال حفظ محیط زیست را به انجام رسانند، گفت: اورژانس، هلال احمر و آتش نشانی در مناطق گردشگری مستقر شوند تا در صورت بروز مشکل به کمک مردم بیایند.
وی افزود: با توجه به تردد زیاد خودروها در جادههای فرعی در صبح و عصر سیزدهم فروردین، تهدیدات لازم در مناطق تفرجگاهی، پیش بینی و لازم است تمامی دستگاهها نهایت همراهی را با دستگاههای مجری به انجام رسانند.
معاون عمرانی استاندار سمنان با بیان اینکه در بحث فرونشست الزاماً باید مطالعات دقیق و کارشناسی صورت پذیرد تا بر این اساس تحلیلها، اقدامات لازم به انجام رسد، بیان داشت: باید از ظرفیت دانشگاهها در انجام امور کارشناسی، فنی و تخصصی در حوزه فرونشست زمین در استان استفاده شود.
حمیدی با بیان اینکه پدیده فرو نشست بسیار مخرب و غیر قابل جبران است، تاکید کرد: جهاد کشاورزی استان سمنان پیشنهادات خود را در راستای حمایت از کشاورزان به صورت رسمی و مکتوب به ستاد مدیریت بحران ارائه نموده تا اقدامات لازم صورتگیرد.
نظر شما